2777
2789
عنوان

بچه ها واقعا شما باشید کپ نمی‌کنید از این حرف دوستتون؟😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1162 بازدید | 65 پست
من شما رو درک نکردم راستش تو مراسم عقد هزار نفر و نمیریزن اونجا تورو خواسته به عنوان دوستش دعوت کنه ...

در شهرهای ما  دورو برا .‌.. هزینه عقد با عروسه ..

ول میوه و شیرینی و‌‌‌.... با عروس و خانواده عروسه .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

تقصیر شماس 

مگه دوستت دعوت کرده تورو باید مامانت ببری :/ 

عروسی دوست ک با خانواده نمیرن 

من سه بار عروسی دوستام رفتن تنهایی بعد سم تر از آیت حرفت ک میگی با مامانم رفتم اینه ک میگی خانوادم جای خودم بفرستم🤣ینی چی؟؟؟؟🙄😐

کاش امریکا متولد شده بودم ب امید روزی ک پذیرش بگیرم و برم برای همیشه 🇺🇸

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولین بار هست که میشنوم قبل از مراسم آمار آمدن و نیامدن مهمونا رو در میارن 🙄

فامیل ما عروسی هاشون گاهی بالای هزار نفر میرسه تعداد مهمونا 

بنابراین 100 نفر کمتر یا بیشتر، هیچ فرقی  نمیکنه 

من معلم هستم، درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است. 
اسی واااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای نریا من یکبار این مدلی باهام برخورد بشه طرف می‌ ...

کاش ما هم امار گرفتن داشتیم 

ولی خب عروسی هامون خیلی شلوغه بی ربط ترین ادمارو هم دعوت میکنیم فقط کافیه نسبت فامیلی دوووووووووور داشته باشن و تو شهر مون باشن باید دعوت کنیم 🤕 نمیشه از همه بپرسیم میاین یا ن و این خیلی بده ادم تکلیفش مشخص نیس

ان چیزی که شما را نکُشد مطمئنا قوی ترتان خواهد کرد🙃🤘🏻🍃 
من شما رو درک نکردم راستش تو مراسم عقد هزار نفر و نمیریزن اونجا تورو خواسته به عنوان دوستش دعوت کنه ...

عزیزم میگم همسایشونیم

تازه آشناییم از یه طایفه ایم

بقیه همسایه ها چرا دعوت بودن؟

مراسم عقد خالیی ک  نبود..تالار بود و یه جورایی برقص و اینا دعوتشون زیاد بود...

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
ببین بستگی به شرایط داره .دوست ایشون همسایه هم هستن زشته فقط خودشو دعوت کنه دختر مجرد معمولا با مادر ...

قربون اون فهمت برم..دقیقا منم اینو میگم

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
ببین بستگی به شرایط داره .دوست ایشون همسایه هم هستن زشته فقط خودشو دعوت کنه دختر مجرد معمولا با مادر ...

دوست من بوشهره

بهم گفت سه چهار روز زودتر بیا پیشم تو دست راست عروسی فلان😐

من تهرانم.برم ینی؟

من قرن ها پیش تو را در بهشت گم کرده بودم رد عطرت را که دنبال کردم به دنیا آمدم💖✨

کاری با حرف و رفتار دوستت ندارم 

ولی الان که تالارا واسه هر نفر حدودا ۴۰۰ تومن میگیرن باید طرف مطمئن شه که میای یا نه تا تعداد بگه 

دیگه مثل قدیم نیست که بگن عیب نداره نهایت غذا اضافه میاد 

شرایط فرق کرده

کاش ما هم امار گرفتن داشتیم  ولی خب عروسی هامون خیلی شلوغه بی ربط ترین ادمارو هم دعوت می ...

قبلا کارتی بود میفرستادن  اکثرا هم میومدن عروسی  الان دیگه نود درصد شده تماس تلفنی چون مردم زیاد عروسی نمیرن و آشناها هم مشخص میکنند ک حتما میان یا ن 

عشق ماندگارمی🖇️♥️⁦(⁠●⁠♡⁠∀⁠♡⁠)⁩
اولین بار هست که میشنوم قبل از مراسم آمار آمدن و نیامدن مهمونا رو در میارن 🙄 فامیل ما عروسی هاشون ...

والا منم اینجا دارم میبینم خیلیم عادیه آمار گرفتن

تقصیر شماس  مگه دوستت دعوت کرده تورو باید مامانت ببری :/  عروسی دوست ک با خانواده نمیرن& ...

خونه های اطرافمونو همه دعوت میکنن چون همسایه ایم...من تازه دوست صمیمیشم...خونواده من فقط خار داره؟

میگم آشناییم... خونواده هامون غریبه نیستن ک

طرف های ما ،کارت دعوت میدن ،زیرش مینویسن :  درصورتیکه مایل به شرکت در مراسم نیستین  یا اگ ...

وای خدای من

آدم چطور روش میشه زنگ بزنه بگه نمیام ...:/

حالا این خوبه ..دوستم واسه ۵شنبه دعوت کرد..بعد یهو یکشنبه تماس گرفت گفت عروسی فرداس..یعنی دوشنبه ..م ...

این چ سمی بود دیدم😂

دوست من بوشهره بهم گفت سه چهار روز زودتر بیا پیشم تو دست راست عروسی فلان😐 من تهرانم.برم ینی؟

نه خیلی دوره .ولی اگه بری خیلی با معرفتی .اینم که گفته میای یا نه بخاطر دور بودنت گفته .دوست داری برو