2777
2789

برو دکتر دوست عزیز اونطوری راحت تر خوب میشی

حبه انگورم🍇😍     علاقمند به تاپیک های معرفی کتاب📗، انتخاب اسم👶 ، عکس🖼 ، خوراکی🍔، عطر و ادکلن⚗ و لوازم آرایشی💄!                                               شرایط زندگی برام عفت کلام نذاشته!!!!!! اون موقع که هرکی دنبال عاشقی بود ما سرگرم درسامون بودیم و بعدش دیگه همه عشق اولشون رو تجربه کرده بودن!    بزن دلو به دریا هرچی که شد شاید بشیم تو جزیره گم واسه همه ی عمر🙃🐾 نسانیت🧸

افسرده نمیشیم

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام خوبی من خواهرمو که از دست دادم افسرده شدم تنها راه کنار اومدن باهاش داشتن دلخوشیه تو زندگی من از وقتی پسرم بدنیا اومده یکم بهتر شدم ولی هنوزم هست فقط بعضی وقتا کمرنگ پرنگ میشه

هدف و ما برای زندگیمون تعیین میکنیم به سمت موفقیت برو افسردگی نوعی از تنبلیه و فکر بیهوده ست به نظرم برای خودت یه کار جور کن و در حال زندگی کن و از زندگی لذت ببر

به امید آینده ای روشن✨️🪁

زندگیتو بیشتر با خدا کن و از امامان بخواه کمکت کنند 

بیشتر به اعمال و رفتارت توجه کن واونجوری باش که خدا دوست دارد 

آدما وقتی از خدا دور میشن خیییلی دلمرده و افسرده میشن چون ذات همه ی ما آدمها طوری هستش که باید با خدا زندگی کنیم وگرنه خیییلی مشکلات روحی و هم مشکلات زندگی بیشتر میاد سراغمون

من خودم نزدیک ۷ ساله دارم با افسردگی دستو پنجه نرم میکنم چند سال اول هر شب گریه میکردم تهش چشمم تار شد مجبور شدم عینک استفاده کنم در یک کلام ته این راه جز افکار خودکشی و کمبود اعتماد به نفس و عقب موندن از زندگی چیزی نیست کنار نمیخوام بیام زیر بار متلک و طعنه خردشم مجبورم خودم دست به کار شدم برو کلاسی ثبت نام کن باشگاهی برو بیرون پشت سر هم یه مدت بهاره بزن به کوه و دشت و دمن با خونواده چهار نفر ببینی خود به خود افسردگیتم رفع میشه هرچی موفقتر بشی اعتماد به نفستو به دست بیاری یاد بگیری تو فکر گذشته نباشی و حسرت نکشیوبیخیال دیگران نباشی همین اشه و همین کاسه ضمناداروهای ضد افسردگی هم تهش خوابت میگیره و روز به روز خونه نشینترت میکنه سعی کن پرونده برات ساخته نشه که پس فردا کاری جایی خواستی بکنی بهونه نشه براشون من سر خود بدون دستور پزشک از داروهای ازاد و دوستم مصرف میکردم که بهترشم که بدتر شدم نزدیک بود دوبینی بگیرم قطعش کردم حواست به خودت باشه افسردگی اکتسابی و محیطیه  تا خودت نخوای برطرف نمیشه تا قبل ازینکه دست به خودکشی نزدی به مشکلات روانی منجر نشده خودتو نجات بده 

هدف و ما برای زندگیمون تعیین میکنیم به سمت موفقیت برو افسردگی نوعی از تنبلیه و فکر بیهوده ست به نظرم ...

منم موفقیت رو دوس دارم ولی چجوری تو مغازه کار میکنم ولی پولی توش نیست 

زندگیتو بیشتر با خدا کن و از امامان بخواه کمکت کنند  بیشتر به اعمال و رفتارت توجه کن واونجوری ...

خدا توی وجود خود ماست دعای خالی کاری از پیش نمیبره باید حرکت کنه تا برکتش پشتش بیاد وقتی ته خونه بشینه و هی دعا هم بکنه نه خدایی کمکش میکنه نه کس دیگه ای 

منم موفقیت رو دوس دارم ولی چجوری تو مغازه کار میکنم ولی پولی توش نیست  

کارتو عوض کن من به دوستی دارم ۳۳ سالشه چند وقت یکبار کارشو عوض میکنه ببینه کدوم جا به روحیاتش سازگارتره و استعدادشو داره که ادامش بده

من خودم نزدیک ۷ ساله دارم با افسردگی دستو پنجه نرم میکنم چند سال اول هر شب گریه میکردم تهش چشمم تار ...

گذشته داغونم کرده اونقد اعتماد ب نفسم ضعیف ک حتی لباسمم شوهرم میخره هربار میخام خودمو آزاد کنم ازین زندان ولی بعدش میگم ک چی مگع تا کجا میخای برسی دیدن پیشرفت کسایی ک روحمو عذاب دادن خیلی سخته 

گذشته داغونم کرده اونقد اعتماد ب نفسم ضعیف ک حتی لباسمم شوهرم میخره هربار میخام خودمو آزاد کنم ازین ...

اونام پیشرفتتو ببینن میسوزن ریش و قیچی دست خودته تا این افکار و کارا روی زندگیتم تاثیر نذاشته و زندگیتو از هم نپاشوندی خودتو زندگیتونو هم نجات بده همه مشکلات دارن همه تو خیالن ولی تا تمرین نکنی تو فکرو خیال نری به مرور زمان همین فکرو خیالا باعث میشه توهم هم بزنی یه سری چیزارو ببینی و بشنوی چون ضعف اعصاب میگیری باعث میشه فلج خواب بگیری شبا باعث میشه توهمت تا جایی پیش بره که خوابی رو هم که دیدی فک کنی اتفاق افتاده و واقعیه و حتی ممکنه شخصی که در واقعیت وجود نداره رو تو ذهنت خلق کنی و باهاش بجنگی و ...خدانصیب نکنه خیلیا خیلی مصیبتای سنگینی بهشون وارد شده ولی مجبورن خودشونو بزنن بیخیالی تا زیر بار متلک یه مشت بی ارزش نیفتن و طعنه نشنون که فلانی دیوونه شده فلانی تو سختیه و بخندن مجبورن چون میدونن فکرو خیال زیاد تهش وقتی میدونن موضوعی توی گذشتست و نمیتونن تغییرش بدن بی فایدست و میشه مریضیای دیگه ی روحی و جسمی و تهش یا سکته میکنن یا خودکشی