سلام بچه ها می خوام برای اپراتوری لیزر استخدام بشم. اول بهم گفتن سفته ۱۵۰میلیونی بزارم بعد از اصرار گفتن ۵۰, و حقوقی که کلا میدن ماهی ۳میلیون هست ، بنظرتون اونجا برم و سفته رو بزارم یا نه ممکنه اتفاقی پیش بیاد و سفته رو اجرا کنن؟
عزیزم سفته ضمانت کاری بنویس یعنی بنویس بابت حسن انجام کار،،، و ب هیچ وجه زمانو تاریخ توسفته قید نکن ،،و ته برگ سفته هم پیش خودت نگه دار،،،و اسم اون مرکز لیزر رو بعنوان گیرنده سفته بنویس اسم شخص خاصی ننویسی،و در صورت امکان بگو قرار داد باهات بنویسن ک تو قرارداد ذکر بشه سفته فقط بابت حسن انجام کار،
سفته درواقع برای حسن انجام کار، محرمانگی و عدم افشای اطلاعات، محافظت از ابزار، وسایل، تجهیزات و به طور کلی محافظت از اموال و همچنین تعهد به رازداری و عدم رقابته..و اگ بنویسی بابت حسن انجام کار و تاریخم قید نکنی و قرار داد هم بنویسی بدون تاریخ نیمتونه سفته رو اجرا بزاره ب هیچ وجه
من يه زمانى كارفرما ازم سفته20ميليونى خواست قبول نكردم ،گفتم نهايتش 10تومن ميدم اونم سفته پشت نويسى شده ولى اون اصرار داشت حتما سفته سفيد بدم ،در نهايت هم تا اتمام پروژه بدون اينكه سفته بدم باهاش كار كردم
زمان سفته تا وقتی اونجا کار می کنم باشه بهتر نیست؟ مرسی ازت💝
ب هیییچ وجه زمان وتاریخ توسفته ننویس اصلاااا،توشاید ی ماه بیشتر خوشت نیومد بری چرا دردسر درست میکنی فقط بنویس بابت حسن انجام کار و برای اون مرکز لیزر اسم مرکز باشه اسم صاحبکارت ننویسی تاریخم ننویسی