2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راکوتان خوردم چون جوش شدید داشتم بعد سه ماه خیلیم چیزی عوض نشد اما کمتر شد شاید باید بیشتر میخوردم اما دیگه نمیخام برم سمتش اصن پسرم همه چی اوکیع فقط به خاطر جوشام ریشام یه دست نیست چیکار کنم 

سلام لکه های پوستی دارم روی لپم از اون لکه ها که مقاومه  دکتر رفتم دارو داد ژانولوما و...  استفاده کردم خوب بود بعدش دوباره دیده شدن خواستم برم کربوکسی تراپی یه جلسه رفتم دکترش گفت ۲ الی ۳ سال باید ادامه بدی 

به نظر شما باید چی کار کنم

من پوستم خیلی خوب بود همه تو کف پوستم بودن‌. الان ی مدته جوش میزنم رو گونه ها و پیشونیم. جوشای زیر پوستی ک کاریشونم نمیشه کرد‌

من تو این مدت براشای آرایشیمو شستم رو بالشیمو تن تن عوض کردم گلاب میزدم صورتم لایه برداری و پاکسازی عمیقم انجام دادم‌ بهتر شد ولی باز دوباره دیروز ی جوش بزرگ زدم

بتظرت علتش چیه من حتی تو غذا هم رعایت میکنم. پوستمم اصلا حساس نیست ی عمر کاریش نداشتم جوش نمیزد این اواخر اینجوری شده

من هر کرمی  ب صورتم میزنم جوش میزنم ،و دور چشمم چروک شده☹۲۴ سالمه چیکار کنم؟؟

عزیزم پوستت دهیدراتس یعنی خیلی خشک از بی آبی خشک شده سرم کرم دورچشم نیتروژنا عالیه آبرسانم واسه پوستت سوپر توتال درم عالیع