2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پوستم خشک و حساسه و یکدست نیس و اصلا شفاف نیست، کدره. قبلا جوش داشتم ولی الان قرمزی هاش موند چی بزن ...

روتین پوستی رو رعایت کن اول از همهمبسلار واتر ژیناژن بزن بعد فوم شستشو سبودرما بزن، بعدش تونر الارو بعدم البته واسه پوست خشک بگیر از آخرم یه آبرسان که مخصوصه پوست خشک وحساس باشه بگیر

حتی اگه ارایش ندارم میسلار بزنم؟ حساس تر نمیکنه؟ 

نه اصلا میسلار واسه پاک کردن آلودگی محیطی روی پوست هم استفاده میشه من خووم حتی اگه تو خونم باشم وبیرونم نرم وآرایش نداشته باشم استفاده میکنم با پد آریشی استفاده کن بعد ببین چقد آلودگی به خودش میگیره

من پوستم خیلی خوب بود همه تو کف پوستم بودن‌. الان ی مدته جوش میزنم رو گونه ها و پیشونیم. جوشای زیر پ ...

پیشونی خیلی حساسه به اتفاقای گوارش، احتمالا غذای چرب خوردی یا کبدت چربه آزمایش دادی؟

[QUOTE=284453963]ی ضد افتاب خوب برای پوست خشک میخام قدرت سفید کنندکی هم داشته      همون کرم پودر بزنی خوبه واسه سفیدی وگرنه ضد آفتاب نداریم که سفید کنه، ولی اگه ضد آفتاب خوب میخوای مای سانسکریم فارما بی رنگ ۵۰ درصد عالیه خودم از این استفاده میکنم تموم کردم برم بگیرم دوباره، دوماه پیش ۲۰۰ تومن بود الانو نمیدونم