2777
2789
عنوان

پخت شله زرد

4808 بازدید | 26 پست

سلام دوستان نمازوروزهاتون قبول باشه شله زردنذری دارم می خواستم ببینم برای ۵۰نفر چند پیمانه برنج بذارم شله پذای حرفه ای بیاییدبگیدلطفا

زاده ی زمستان

سلام نذرتون قبول

بستگی به ظرفتون داره

به طور میانگین هر پیمانه برنج ۴ظرف تا ۵ ظرف استاندار شله زرد میده

برا ۵۰ نفر ۱۰پیمانه که میشه ۱کیلو نیم برنج



پیمانه پلوپزی

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام نذرتون قبول بستگی به ظرفتون داره به طور میانگین هر پیمانه برنج ۴ظرف تا ۵ ظرف استاندار شله زرد ...

ممنون ببخشیدبرای پیمانه میشه با لیوان دسته داراستفاده کرد

زاده ی زمستان

#شله_زرد


با مواد زیر ۴ کاسه شله زرد شد . 

برنج ایرانی یا نیم دانه ۱ لیوان (فقط و فقط)

شکر ۲ الی ۲/۵ لیوان

کره ۵۰ گرم

روغن مایع ۴ ق غ

زعفران دم کرده به مقدار لازم 

هل به مقدار لازم (عصاره هل)

گلاب نصف استکان

خلال بادام به مقدار لازم حدودا ۵۰ گرم

دارچین برای تزیین


برنج رو ازقبل شستم و خیسوندم .خلال بادام رو شسته و با آب و کمی گلاب خیسوندم .

برنج رو داخل قابلمه بزرگ ریختم و ۶ برابر مقدار برنج آب ریختم و روی حرارت قرار دادم تا بجوشه . میزان آب حتی تا ۸ برابر برنج هم ریخته میشه . این بستکی به نوع برنجتون و حرارت شعله تون داره.

اگه روی برنج کف کنه ، کف روش رو بگیرین . وقتی که مغز برنج نرم شد زعفران دم کرده رو بهش اضافه کردم و خوب هم زدم . هیچ وقت اول شکر نریزین بعد زعفران ، چون شکر باعث میشه دونه های برنج خوب رنگ نگیرین و اگه یه موقع دیدین شله زردهایی رو که میخورین مغز برنج هنوز سفیده علتش اونه . 

بعد از اینکه زعفران رو ریختم ، شکر رو به تدریج و کم کم اضافه کردم و هی شله زردم رو هم زدم . 

بعد ازمدتی خلال بادام رو همون طور که با آب و گلاب خیسونده بودم ، با هم داخل شله زرد ریختم .کره رو اضافه کردم و هم زدم و بعد روغن رو ریختم . بعد باز هم گلاب و هل رو اضافه کردم .

من هل در شله زرد رو خوب می کوبم و داخل قوری دم می کنم و از صافی رد می کنم و عصاره اش رو به شله زرد اضافه می کنم با این کار دانه های هل توی شله زرد مشخص نمیشه.

 هر وقت دیدین که آب شله زرد کمه بهش آب جوش اضافه کنین .

یه دم کنی هم روش بزارین تا جا بیفته فقط حواستون باشه ته نگیره


🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃


🌸🍃


@ashpazikhodemooni123


Ashpazikhodmoni

👑 ڪانال آشپزے خودمونى👑

ممنون ببخشیدبرای پیمانه میشه با لیوان دسته داراستفاده کرد

بله

ولی اونجوری این مقداری که گفتم تغییر میکنه

با لیوان فرانسوی ها میشه

۸لیوان.

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  

#شله_زرد

#نکات

نکات و راز و رمزپخت شله زرد🌷😋


🌸از برنج مرغوب ایرانی برای پخت شله زرد استفاده کنید.


🌺برنج باید بوی خوبی داشته باشد و کاملا تمیز شده باشد.


🌼برنج را با آب ولرم کاملا بشویید در حدی که آب روی آن کاملا زلال باشد.


🍀برنج شله زرد را حتما چند ساعت قبل از پخت بخیسانید.


🌹اضافه کردن کمی نمک باعث می شود مزه شکر بهتر حس شود و شله زرد خوشمزه تر شود.


🌸مقدار شکر را بسته به ذائقه خود کم یا زیاد کنید.


🍀قبل از اینکه برنج مغز پخت شود شکر را اضافه نکنید چون بعد از اضافه کردن شکر برنج دیگر مغز پخت نمی شود.


🌸خلال پسته و بادام باید تازه باشد و بوی ماندگی ندهد.


🌹مقدار زعفران را می توانید کم یا زیاد کنید.


🌺اگر شکر شله زرد بعد از اضافه کردن کم بد وقتی شکر دوم را اضافه کردید حتما باید شله زرد 20 دقیقه اضافه بجوشد تا آب نیندازد.


🌸اگر شله زرد سفت بود به آن آب جوش اضافه کنید ولی بعد از آن حتما شله زرد باید بجوشد.


🌻زمانی می توان گفت شله زرد جا افتاده که نرم و روان باشد و سفت نباشد یا آب از برنج جدا نباشد.


🌺شله زرد را داغ در ظرف بکشید تا در ظرف خنک شود در غیر این صورت آب می اندازد.


🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃


🌸🍃


@ashpazikhodemooni123


Ashpazikhodmoni

👑 ڪانال آشپزے خودمونى👑

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792