2777
2789
عنوان

اگر بفهمید بچه دار نمیشید چیکار میکنید ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1350 بازدید | 132 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سخته ولی مطمئن باش خدا بهترشو برات میزاره یا نه شاید ایقد پافشاربکنیم تا ی فرزند ناخلفی گیرمون بیاد که روز هزار بار عذاب بکشیم پس خدارو شکر حکمتی درش هست ایشالله خدا دامن همرو سبز به فرزند پاک و سالم کنه به حق این لحظه که نزدیک اذانه.

خیلی ها ناشی ازروابط نامشروع هستن تو سطل زباله پیدا میکنن ،خیلی ها والدین ازفقر ول میکنن ،خیلی ها تو ...

یه طومار تایپ کردم بعد پاکش کردم 

شما واقعا ۴۰ ساله اید ؟   من فکر کردم با بچه ۱۳ ساله هم صبحتم وقتی دیدم یه جا نوشتید تمام ادیان همینطوره و حتی چنین بچه هایی رو میبرن ارتش 

بی خیال حق باشماست حتما   

منم ۶۳ هستم و بچه دار نمیشم

به خودمون بیشتر می‌رسیم همش خرج خودمون میکنیم تو آرایشگاه‌ها و خرید لباس و .... واقعا مهم نیست که بچه داشته باشیم یا نه 

میرقصانم زندگی را به سازم.   کاربری ماله دوتا دوسته که یکی ترکید و شماره ی دیگه نداشت لطفا گیر ندین که مجردم یا متاهل من مجردم و تو رابطه دوستم متاهل 
یه طومار تایپ کردم بعد پاکش کردم  شما واقعا ۴۰ ساله اید ؟   من فکر کردم با بچه ۱۳ ساله ...

با همچین ادمایی نباید بحث کرد فاقد عقل و درک هستن 

🌈خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان ، تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن ، خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید ، پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن ، ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست ، تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن ، مظلوم گر گشنه بوَد تیری خورد بر قلب من .👼
یه طومار تایپ کردم بعد پاکش کردم  شما واقعا ۴۰ ساله اید ؟   من فکر کردم با بچه ۱۳ ساله ...

منظورم بد فهمیدی منطورم  اینه که تو تمام ادیان ازدواج رسمی نباشه کودک نامشروعه،روسیه این کارو میکنه نه تمام جهان

عزیزم ژنتیک خیلی مهمه وتو بشر تاثیر داره یکسری ژنها ازپدرومادر به ارث میبرن هیچکاری هم نمیشه کرد ،تو ...

کودک ستیز ندیده بودیم که اونم دیدیم خواهش میکنم دیگه تو تاپیکای من نیا حالم بد شد از پوسیدگی مغزت

🌈خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان ، تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن ، خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید ، پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن ، ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست ، تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن ، مظلوم گر گشنه بوَد تیری خورد بر قلب من .👼