2777
2789
عنوان

اگر بفهمید بچه دار نمیشید چیکار میکنید ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1350 بازدید | 132 پست
اولا این حرفی که شما میزنی خلاف دینی هست که خودت احتمالا قبول داری . رساله رو بخون تا ثابت نشده باشه ...

خیلی ها ناشی ازروابط نامشروع هستن تو سطل زباله پیدا میکنن ،خیلی ها والدین ازفقر ول میکنن ،خیلی ها تو زلزله والدین ازدست دادن ،خیلیها توتصادف اقوام ندارن از هرقشری هست 

بچه ها با هر شرایط به دنیا بیان پاک و معصوم هستن !!! چون با خواست خودشون به این دنیا نیومدن ! م ...

افرین دقیقا 

بچه ها اصلا تا ی سنی عینننن فرشته ان 

پاااک پاکککک 

هیچیبی تو دلشون نیس 

اصن نمیدونن تو چ دنیایی کثیفی اومدن دنیایی ک ادمایی توشن ک اسلامو درست نمیشناسن و فقط ی جا ی چیزی شنیدن و ب این فرشته های خدا لقب حرومزاده میچسبونن و طردشون میکنن 

من خیلی ب کارما اعتقاد دارم ادمای اینجوری ک در مورد این بچه ها انقد بی رحمانه نظر میدن در اینده باید ببینیم بچه های حلال زاده شون چیکاره و چجوری شدن چون قطعا از این جور افراد با این تفکرات پوسیده و عقب مونده بچه ی درستی تحویل جامعه داده نمیشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه همینو میگن حتی دکتراهم الکی همشون گفتن بچه دار میشس اما کو من لیاقت مادر شدنو ندارم دلیلش همینه

دکتر هیچوقت الکی چیزیو نمیگه مطمینم لیاقتشو داری و مادر خوبی باشی لطفا انرژی های منفیو از خودت دور کن و ب خدا بگو راضی ای ب خواست و رضاش  روزیو میبینم ک اینجا تاپیک زدی و خبر بارداریتو میدی

وا نمیشه که آدم جگر گوششو بده به کسی

دیگه خودشون تصمیم گرفتن و قبلش با هم حرف زدن و گفتن ما همین دو تا بچه بزامون کافیه و اینو برا شما میاریم اگه میخواید اقدام کنیم و اونا هم خواستن بالاخره آدم بچه داداششو عین بچه خودش دوس داره

الان هم مشکلی ندارن دارن زندگیشون رو میکنن و شناسنامه و اینا رو هم ب اسم مادر و پدر جدید گرفتن 

خدایا ب دلامون آرامش بده
افرین دقیقا  بچه ها اصلا تا ی سنی عینننن فرشته ان  پاااک پاکککک  هیچیبی تو دلشون ن ...

عزیزم ژنتیک خیلی مهمه وتو بشر تاثیر داره یکسری ژنها ازپدرومادر به ارث میبرن هیچکاری هم نمیشه کرد ،تو دین اسلام حتی گفتن مواظب باشید بچتون از کی شیر میخوره وقتی  شیر نداری میشه بگی یه جرعه از یه زن همه کاره چیزی نیست اما عامل مهم تربیت هست ، خود بچه که گناهی نداره اما وقتی ازدواجی نبوده کودک نامشروع محسوب میشه تو تمام ادیان هست تو شوروی اینجور بچه ها رو نمیزارن بیان تو جامعه میبرن تو ارتش بی رحم تربیت میشن 

دیگه خودشون تصمیم گرفتن و قبلش با هم حرف زدن و گفتن ما همین دو تا بچه بزامون کافیه و اینو برا شما می ...

اتفاقا تو دوستای ما هستن دوتا خواهرن یکی شون دختر دومشو داده به خواهرش شوهراشون برادرن همسایه هم هستن دختره نمیدونه مادر واقعیش خالشه 

نمیدونم چکارمیکرذم اما ازمایش شوهرمو اشتباهی بهم دادن اسپرمش زده بود صفر وقتی دکتر بهم گفت هیچ جوره بچع دارنمیشی یه هفته غذا نخوردم و حالم بد بود بعد فهمیدم اشتباهی شده برای من خیلی سخت بود خیلی دوست داشتم خودم تجربش کنم این حس رو🥲

عزیزم ژنتیک خیلی مهمه وتو بشر تاثیر داره یکسری ژنها ازپدرومادر به ارث میبرن هیچکاری هم نمیشه کرد ،تو ...

الان مثلا ژن من و شما و همسرانمون بی عیب و نقص و مشکله ؟بچه های حلال زاده ی خودمونم ممکنه ژن معیوب خودمونو ب ارث ببرن و اخلاقای بد خودمونو داشته باشن فرزند گرفتن از پرورشگاه معامله با خداست خیلی دل گنده ای باید داشته باشی 

اتفاقا تو دوستای ما هستن دوتا خواهرن یکی شون دختر دومشو داده به خواهرش شوهراشون برادرن همسایه هم هست ...

برا ما هم چون خیلی فامیل نزدیکی هست در جریان کامل هستم

مامانم با مادر واقعی بچه حرف میزد گف هیچ حسی نداری؟ مادره گف چرا انگار یه تیکه از وجودم رو کندن ولی نمیتونم ب کسی بگم😢میگف نمیدونستم اینجوری میشه وگرنه هیچوق قبول نمیکردم ولی الان هم اصلا نمیتونم از اونا بچه رو بگیرم چون اونا هم یه جور خاصی خوشحال هستن

خیلی ناراحت شدم براش🥲 بنده خدا اومده ثواب کنه خودش کباب شده

خدایا ب دلامون آرامش بده
ممکن بود ما یکی از همون بچه ها باشیم پس انقدر راحت‌نگو ک بدت میاد  وجود ما تو این دنیا ب خواست ...

حرفاتون درسته ولی ذات و ریشه و ژنتیک وشیر و.. اینجور مسایل هم بی تاثیر نیست ....

به هر حال بنظرمن آدم باید در نظر بگیره همه جوانب رو 

بعدم یه چیزی که هست اینه که مسئولیت کامل سعادت و بدبختی بچه ها رو دوش پدر مادر نیس 

ممکنه آدم برای بچه خودش به لحاظ تربیت چیزی کم نذاره ولی   دراینده خوب از آب درنیاد همون‌طور که بچه های بعضی پیامبران هم خوب نبودن

کافیه پیش خدا خیالمون راحت باشه که ما چیزی کم نداشتیم  ب عنوان پدرمادر...حالا چه فرزند واقعی باشه چه فرزند خونده

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

الان مثلا ژن من و شما و همسرانمون بی عیب و نقص و مشکله ؟بچه های حلال زاده ی خودمونم ممکنه ژن معیوب خ ...

من اصلا مخالف نیستم توضیح دادم که مقابل هم جبه نگیرین خیلی ها که پدرماردشون فوت شدن مشخص هستن از اون قشر بگیرین ،الان اسپرم اهدایی هم مد شده تو کشورهای اروپایی  نمیدونم تو ایران هست یانه اینم داستانی میشه اسپرم ازجایی غیر پدر تهیه وبرای خانمی که شوهرش نابارورهست استفاده میکنن اخیرا یکی روتوبلژیک گرفتن 500بار اهدا کرده بود 

من اینو به یه بنده خدایی گفتم که قرار نیست همه آدما حتما بچه داشته باشن گفت (پس رابطه برا چی باید بر ...

🌹🌹🌹چی بگم والا کاش یاد بگیریم به کسی کار نداشته باشیم‌ هممون غصه داریم بخدااا 

میرقصانم زندگی را به سازم.   کاربری ماله دوتا دوسته که یکی ترکید و شماره ی دیگه نداشت لطفا گیر ندین که مجردم یا متاهل من مجردم و تو رابطه دوستم متاهل