2777
2789
عنوان

اگر بفهمید بچه دار نمیشید چیکار میکنید ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1350 بازدید | 132 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه وضعم خوب باشه یه فرزندخونده میارم بزرگ میکنم این همه چشم قشنگ منتظر دستای سبزهستند❤❤

اما اگه وضعم خوب نباشه بی خیال میشم 

راه رحم اجاره هم هست😁

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺

نه علاقه ای نداشته و ندارم.. اگه بهم نمیپرید باید بگم خوشحالم میشم. 

تاپیک مانکن های زیبا گروه طلایی💛💛💛.یه تثبیتی بااراده😍😍😍.وزن اولیه 98 وزن تثبیت 66 .قد 158
من یه سقط بچه داشتم💔 حالا دکترم بهم گفت احتمالا میتونی باردار بشی... ولی خودم دیگه بچه نمیخوام💔🥲

با توجه به امضات واقعا نخاه💔

خدارو شکر که لایق دوباره ی مادر شدن شدم😍سلامتی تو راهی مهمتر از جنسیتش بود.💞ولی اینکه خدا هوایم رو داشت هم دخترمو بهم داد هم اکنون پسرمو💞همسرم میشنیه کنار م و میگه میخام پیراهن دکمه دار تنش کنم آستینهاشو بالا بزنم 😍😍غرطیش کنم😃😃خدایا شکرت که همسرم پسر دار شد😍عاشق ذوق تو چشم هاش وقتی از پسرمون حرف میزنه😍😍ولی مدام تاکید میکنه صد تا بچه بیاری هبچکس برام دخترم نمیشه💞برام دعا کنید این دوران بسلامت رد بشه💞😍

من و همسرم دیر ازدواج کردیم و بچه دار نمیشیم یعنی نشدیم تا حالا سخت نمیگیریم باهم عشق میکنیم سفر میریم خرید میکنیم کار میکنیم و ..... همه که بچه دار نمیشن این قانون مسخره رو قدیمی ها درآوردن که همه بچه داشته باشن 

میرقصانم زندگی را به سازم.   کاربری ماله دوتا دوسته که یکی ترکید و شماره ی دیگه نداشت لطفا گیر ندین که مجردم یا متاهل من مجردم و تو رابطه دوستم متاهل 

اگه کمک باروری ها جواب نده میرم سمت رحم اجاره ای و تخمک اهدایی یا جنین اهدایی واینا

بااینا دیگه به احتمال خیلی زیاد بشه

ولی اگه نشد اره فرزند خونده شاید بیارم

البته این دیدگاه کنه ممکنه همسرم باهر کدوم مخالف باشه....

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

الان دو تا پسر دارم اگر شرایطش باشه یک بچه به فرزندی میگیرم 😍😁 دختر  

لامصب بهش فکر کردمم حالم خوب شد

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

هیچی ناراحتم نمیشم فقط حسرت میخورم البته میشه جوری دیگه مادر شد خودم خیلی دوست دارم به فرزندی بگیرم ولی میدونم اذیت میشه مطمئن اونجور که نوه واقعیشونو دوست دارن اونو دوست نخواهند داشت بعدم شاید به روش بیارن که تو بچه واقعی ما نیستی و...

براهم خوب بخوایم به هم رحم کنیم تا خداهم بهمون رحم کنه این جهان کوه است وفعل ما ندا❤