سلطنه2 مدیر عضویت: 1402/01/02 تعداد پست: 259 عنوان مامانم 😭😭😭😭 | مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 32 پست مامانم سمت چپ بدنش اون قسمت بالای سینه ش درد میکنه وقتی راه میره نمتونه میگدردش شدید میشه،نفسش تنگ میشه چ دکتری باید ببرمش؟این ک دکتر نمیره حدقل خودم واسش نوبت بگیرمچندباری انقد عصبی بود فشارش بالا رفتدیابت هم داره قرص میخوره کاربری قبلم واسه ۹۷ بود رمزشویادم نیس🤕تیکر بارداری نیست،اگر شعور نداری ریپلای نزن☺️ 1402/01/20 | 12:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سلطنه2 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/02 تعداد پست: 259 ایشالا.. خواهر برادر داری چند سالشه خودشون سالمن بقیه رو مریض میکنن عوضی ها یه خاهر کوچیکتر دارم اونم ازش متنفرع این عوضی خدا ازش نگذره انگار هرچی نفرینش میکنم خدا بیشتز مواظبشع کاربری قبلم واسه ۹۷ بود رمزشویادم نیس🤕تیکر بارداری نیست،اگر شعور نداری ریپلای نزن☺️
parisaaaa عضویت: 1392/01/06 تعداد پست: 5333 یه خاهر کوچیکتر دارم اونم ازش متنفرع این عوضی خدا ازش نگذره انگار هرچی نفرینش میکنم خدا بیشتز مواظبش ... بالاخره از پاش درمیاد شک نکن کاش میشد همچو آواز خوش یه دوره گرد زندگی را بار دیگر دوره کرد...
سلطنه2 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/02 تعداد پست: 259 ایشالا که چیزی نباشه گلم،ولی عصر حتما ببر دکتر قلب و اگه فشارش یهوزیاد میشه ازش بخواین براتون قرص ا ... میبرم دکتر انشااالله ک چیزیش نباشه بخدا دق میکنمبیچاره مامانم😔😔😔😔 کاربری قبلم واسه ۹۷ بود رمزشویادم نیس🤕تیکر بارداری نیست،اگر شعور نداری ریپلای نزن☺️