2777
2789
عنوان

مامانم 😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 32 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عموم سکته قلبی کرده بود یماه پیش ،براثر فشار ۱۸ حتی دکترش میگفت راه نباید بره انجو‌کرد،و سیخ زد ...

باشه حتمااااا 

خدا نکنه سکته کنه من میمیرم😭

کاربری قبلم واسه ۹۷ بود رمزشویادم نیس🤕تیکر بارداری نیست،اگر شعور نداری ریپلای نزن☺️
باشه حتمااااا  خدا نکنه سکته کنه من میمیرم😭

ایشالا که چیزی نباشه گلم،ولی عصر حتما ببر دکتر قلب و اگه فشارش یهو‌زیاد میشه ازش بخواین براتون قرص اسپرین بده

میگفت: خدایا برای تموم روزمرگی های ساده ای که حوصلم سر رفت شکرت! چون میتونست آروم نباشه و کلی اتفاقای بد رخ بده.🌱
واب خدا نکنه😔😔😔 مامانم خیلی بدبخته بخدا خداااا از بابام نگذره ک‌جوونیشو گرفت انقد حرصش میده سلا ...

دور از جونش ....مامانت خوشبخته که دختری مثل شماداره که بفکرشه

فقط زود ببرش ..رگش اگه گرفته باشه باز کنن که مشکل بزرگتر پیش نیاد خدای نکرده

تواین مدت هم نزار پله بالا بره ‌..وسیله سنگین بلند کنه ...زیاد راه بره ..غذای پر چرب نخوره

این هزارمین اکانتمه ،تازه وارد نیستم انقد پرروام هربار که اکانتم میترکه،باز میام 😁👊
خدا از بابات نگذره همیشه میگم مردای اذیت کار زوتر بمیرن از زن حداقل زن بعد خودشون رنگ ارامش ببینه

هیچ وقت اینجوری نمیشه 

پدربزرگم مادربزرگمو میزد ...سرلخت ازخونه بیرون میکرد

یه ظالمیه که دومی نداره 

همش دعا میکردیم که این زودتربمیره مادربزرگم روز خوش ببینه

ولی خب مادربزرگم ازدنیا سیرشده بود وعجله داشت برای رفتن وخلاص شدن از دست این

این هزارمین اکانتمه ،تازه وارد نیستم انقد پرروام هربار که اکانتم میترکه،باز میام 😁👊
خدا از بابات نگذره همیشه میگم مردای اذیت کار زوتر بمیرن از زن حداقل زن بعد خودشون رنگ ارامش ببینه

کاش بمیره

باردارم

شب و روزززز ارزو میکنم ک‌ بمیرع

مایه ننگ مایه ابرو ریز بیخاصیت عوضی عمر هممونو تباه کرده احمق خدا ازش نگذره

کاربری قبلم واسه ۹۷ بود رمزشویادم نیس🤕تیکر بارداری نیست،اگر شعور نداری ریپلای نزن☺️
هیچ وقت اینجوری نمیشه  پدربزرگم مادربزرگمو میزد ...سرلخت ازخونه بیرون میکرد یه ظالمیه که دومی ...

من اگ مامامم زود تر بمیره قسمممم خوردم با دستای خودم این سگگگگگ کثیف و یا خفه میکنم یا سم میدم میکشم

کاش بمیره باردارم شب و روزززز ارزو میکنم ک‌ بمیرع مایه ننگ مایه ابرو ریز بیخاصیت عوضی عمر هممونو ...

ایشالا..  خواهر برادر داری چند سالشه خودشون سالمن بقیه رو مریض میکنن عوضی ها

کاش میشد همچو آواز خوش یه دوره گرد زندگی را بار دیگر دوره کرد...
دور از جونش ....مامانت خوشبخته که دختری مثل شماداره که بفکرشه فقط زود ببرش ..رگش اگه گرفته باشه ...

عزیز دلم مامانم خودش کار میکنه

پله ک‌ نه ولی مجبوره پیاده روی کنه 😔😔😔😔

حالا فردا میبرم‌دکتر ببینم‌چی میشه

من اگ مامامم زود تر بمیره قسمممم خوردم با دستای خودم این سگگگگگ کثیف و یا خفه میکنم یا سم میدم میکشم

😔😔😔😔

کاش میشد همچو آواز خوش یه دوره گرد زندگی را بار دیگر دوره کرد...