سلطنه2 مدیر عضویت: 1402/01/02 تعداد پست: 259 عنوان مامانم 😭😭😭😭 | مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 32 پست مامانم سمت چپ بدنش اون قسمت بالای سینه ش درد میکنه وقتی راه میره نمتونه میگدردش شدید میشه،نفسش تنگ میشه چ دکتری باید ببرمش؟این ک دکتر نمیره حدقل خودم واسش نوبت بگیرمچندباری انقد عصبی بود فشارش بالا رفتدیابت هم داره قرص میخوره کاربری قبلم واسه ۹۷ بود رمزشویادم نیس🤕تیکر بارداری نیست،اگر شعور نداری ریپلای نزن☺️ 1402/01/20 | 12:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nasiiiiiiiim_bano عضویت: 1399/06/04 تعداد پست: 2744 باید نوار قلب بگیره احتمال زیاد واسه قلبش هست هر چ زودتر هم بره دکتر تا خدایی نکرده اتفاقی بدتری میوفته همین الان ببرش دکتر
خدایا_توکل_به_خودت عضویت: 1401/08/11 تعداد پست: 8509 گوشت کجاس ک بخوره خاهر خودش کار میکنه ب زور خرجشونو در میاره بابای عوضیم انقد اذیتشمبکنه اول قلب اگرانشاالله مشکلی نبود گوارش 👩🏫
سلطنه2 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/02 تعداد پست: 259 عموم سکته قلبی کرده بود یماه پیش ،براثر فشار ۱۸ حتی دکترش میگفت راه نباید بره انجوکرد،و سیخ زد ... باشه حتمااااا خدا نکنه سکته کنه من میمیرم😭 کاربری قبلم واسه ۹۷ بود رمزشویادم نیس🤕تیکر بارداری نیست،اگر شعور نداری ریپلای نزن☺️
خدایا_توکل_به_خودت عضویت: 1401/08/11 تعداد پست: 8509 باشه حتمااااا خدا نکنه سکته کنه من میمیرم😭 کدوم استانی؟ 👩🏫
khoda2023 عضویت: 1402/01/06 تعداد پست: 5260 باشه حتمااااا خدا نکنه سکته کنه من میمیرم😭 ایشالا که چیزی نباشه گلم،ولی عصر حتما ببر دکتر قلب و اگه فشارش یهوزیاد میشه ازش بخواین براتون قرص اسپرین بده میگفت: خدایا برای تموم روزمرگی های ساده ای که حوصلم سر رفت شکرت! چون میتونست آروم نباشه و کلی اتفاقای بد رخ بده.🌱
parisaaaa عضویت: 1392/01/06 تعداد پست: 5333 خدا از بابات نگذره همیشه میگم مردای اذیت کار زوتر بمیرن از زن حداقل زن بعد خودشون رنگ ارامش ببینه کاش میشد همچو آواز خوش یه دوره گرد زندگی را بار دیگر دوره کرد...
نی_نی_یار_مهربون عضویت: 1401/10/27 تعداد پست: 1054 واب خدا نکنه😔😔😔 مامانم خیلی بدبخته بخدا خداااا از بابام نگذره کجوونیشو گرفت انقد حرصش میده سلا ... دور از جونش ....مامانت خوشبخته که دختری مثل شماداره که بفکرشهفقط زود ببرش ..رگش اگه گرفته باشه باز کنن که مشکل بزرگتر پیش نیاد خدای نکردهتواین مدت هم نزار پله بالا بره ..وسیله سنگین بلند کنه ...زیاد راه بره ..غذای پر چرب نخوره این هزارمین اکانتمه ،تازه وارد نیستم انقد پرروام هربار که اکانتم میترکه،باز میام 😁👊
نی_نی_یار_مهربون عضویت: 1401/10/27 تعداد پست: 1054 خدا از بابات نگذره همیشه میگم مردای اذیت کار زوتر بمیرن از زن حداقل زن بعد خودشون رنگ ارامش ببینه هیچ وقت اینجوری نمیشه پدربزرگم مادربزرگمو میزد ...سرلخت ازخونه بیرون میکردیه ظالمیه که دومی نداره همش دعا میکردیم که این زودتربمیره مادربزرگم روز خوش ببینهولی خب مادربزرگم ازدنیا سیرشده بود وعجله داشت برای رفتن وخلاص شدن از دست این این هزارمین اکانتمه ،تازه وارد نیستم انقد پرروام هربار که اکانتم میترکه،باز میام 😁👊
parisaaaa عضویت: 1392/01/06 تعداد پست: 5333 هیچ وقت اینجوری نمیشه پدربزرگم مادربزرگمو میزد ...سرلخت ازخونه بیرون میکرد یه ظالمیه که دومی ... اخی😔 کاش میشد همچو آواز خوش یه دوره گرد زندگی را بار دیگر دوره کرد...
سلطنه2 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/02 تعداد پست: 259 کدوم استانی؟ کرماتشاهواسه فردا ۱۰ صبح واسش یه نوبت آنلاین گرفتم کاربری قبلم واسه ۹۷ بود رمزشویادم نیس🤕تیکر بارداری نیست،اگر شعور نداری ریپلای نزن☺️
سلطنه2 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/02 تعداد پست: 259 خدا از بابات نگذره همیشه میگم مردای اذیت کار زوتر بمیرن از زن حداقل زن بعد خودشون رنگ ارامش ببینه کاش بمیرهباردارمشب و روزززز ارزو میکنم ک بمیرعمایه ننگ مایه ابرو ریز بیخاصیت عوضی عمر هممونو تباه کرده احمق خدا ازش نگذره کاربری قبلم واسه ۹۷ بود رمزشویادم نیس🤕تیکر بارداری نیست،اگر شعور نداری ریپلای نزن☺️
سلطنه2 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/02 تعداد پست: 259 هیچ وقت اینجوری نمیشه پدربزرگم مادربزرگمو میزد ...سرلخت ازخونه بیرون میکرد یه ظالمیه که دومی ... من اگ مامامم زود تر بمیره قسمممم خوردم با دستای خودم این سگگگگگ کثیف و یا خفه میکنم یا سم میدم میکشم کاربری قبلم واسه ۹۷ بود رمزشویادم نیس🤕تیکر بارداری نیست،اگر شعور نداری ریپلای نزن☺️
parisaaaa عضویت: 1392/01/06 تعداد پست: 5333 کاش بمیره باردارم شب و روزززز ارزو میکنم ک بمیرع مایه ننگ مایه ابرو ریز بیخاصیت عوضی عمر هممونو ... ایشالا.. خواهر برادر داری چند سالشه خودشون سالمن بقیه رو مریض میکنن عوضی ها کاش میشد همچو آواز خوش یه دوره گرد زندگی را بار دیگر دوره کرد...
سلطنه2 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/02 تعداد پست: 259 دور از جونش ....مامانت خوشبخته که دختری مثل شماداره که بفکرشه فقط زود ببرش ..رگش اگه گرفته باشه ... عزیز دلم مامانم خودش کار میکنهپله ک نه ولی مجبوره پیاده روی کنه 😔😔😔😔حالا فردا میبرمدکتر ببینمچی میشه کاربری قبلم واسه ۹۷ بود رمزشویادم نیس🤕تیکر بارداری نیست،اگر شعور نداری ریپلای نزن☺️
parisaaaa عضویت: 1392/01/06 تعداد پست: 5333 من اگ مامامم زود تر بمیره قسمممم خوردم با دستای خودم این سگگگگگ کثیف و یا خفه میکنم یا سم میدم میکشم 😔😔😔😔 کاش میشد همچو آواز خوش یه دوره گرد زندگی را بار دیگر دوره کرد...