2777
2789
عنوان

همه چی برعکسه

66 بازدید | 4 پست

بخداا وقتی تمیزم ارایش دارم کسی نمیاد .. ما یه مدت میشه یه خونه خریدیم ...من اصلا صاحب خونه ندیدم فقط تعریفش شنیدم از تمیزی از خانم بودنش از ارایش کردنش بااینکه ٤٥ سالشه .....مدام شوهرم میگفت خیلی به خودش میرسه ارایش داره موهاش کراتینه .... ولی اصلا برام مهم نبود تا دیشب حالم خوب نبود یه کم خونه بهم ریخته بود خودمم با شوهرم بحثم شده بود گریه کرده بودم دراز کشیده بودم  اصلا قیافم افتضاح یهو یکی در زد بچم بدو بدو رفت در باز کرد یه خانم خیلی شیک تمیز ارایش کرده بهش میخوره ٥٠ سالشه ....بدون تعارف اومد داخل فک کردم صاحبخونه هس دیدم  همسایه هست یه کم نشست گفت وای صاحبخونت یه خانم خیلی تمیز بود اصلا وسایلاش مثل تو نچیده بود  سلیقش عالی بود تو کل خونم گشت  این تغییر بده اون بده اون خانمه اینو گذاشته بود اینجا اون گذاشته بود اونجا من کیف کردم از سلیقه این خانمه  . چیدمان قشنگ نیس  اون خانمع خیلی با کلاس بود  سلیقه بیشتر ب خرج داده بود خلاصه خیلی از اون خانمه گف اعتماد بنفسم اومد پایین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا اومد چرخید تو خونت؟؟؟  من همسایم ده ساله باهم همسایه ایم خیلیم خوبیم امسال کاغذ دیواری رو عوض کردیم و کمی تغییرات بنده خدا با کلی هماهنگی اومد میخواست ببینه بره همون شخص سفارش بده کلی تعریف کرد اما خودم گفتم راحت باشه بره کامل ببینه