2777
2789
عنوان

میشه کمکم کنید

60 بازدید | 17 پست

سلام به همگی  من ۱۳ روزه  زایمان کردم بخاطر زردی پسرم  نتوستم  اون  تغذیه بعد از زایمان رو داشته باشم  چند روزه شروع کردم ولی حالم  خیلی  بده همش گریه میکمم  و فکرای  عجیب قریب ما تهرانیم  و جاییی  زندگی میکنم  گسل دقیقا همونجاس  از استرس زلزله شب تا صبح بیدارم چندوقت پیش یه مطلب خوندم که وقتی یه پارس کردنیک میتونه  هشدار برای زلزله باشه  صبح نزدیک ۲ ساعت  یه سگ  پارس  میکرد  منم انقدر گریه کردم   داشتم  میمردم شوهرم  بیچاره شده  از دستم  نه خواب داره  نه خوراک  اصلا  میگم  خودمو بکشم تا این حد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیز جانم توکل به خدا کن،،زلزله کجا بوده اینا همش حرفه برای این که با روان مردم بازی کنند...الان از این لحظه های زیبا کنار نی نی لذت ببر...به خدا من دلم برا اون روزا که بچم نوزاد بود تنگ شده...شوهرت هم گناه داره یه کم به فکرش باش....

ذکر بگو وصلوات بفرست هدیه کن به حضرت نرجس خاتون مادر امام زمان حالت بهتر میشه ایشون خیلی مهربونه و به داد ما خانوما زود میرسه،

امشب هم که شب قدر و خدا نهایت مهربونیشو به ما بنده هاش عطا میکنه،،،پس نبینم غصه بخوری و فکرای الکی بکنیا

ما یه رسمی  داریم تا ۴۰ روز زن  که زایمان کرده باسه بیرون بره  یعنی همشم تو خونم

الهی انشالله ک خوب میشی .... اخه یکی از علائم افسردگی همین منتظر خبر بد یا اتفاق بده من ب مدت سه ماه درگیر درمانم بودم اابته مجردم ولی خب افسردگیه دیگه بد ب دلت راه نده ذکر و قران بخون برای ارامش دلت ...

الهی انشالله ک خوب میشی .... اخه یکی از علائم افسردگی همین منتظر خبر بد یا اتفاق بده من ب مدت سه ماه ...

عزیزم مرسی  که جواب دادی من واقعا احساس میکنم  اخرش خودمو میکشم در این حد

واقعا کسی نیست مثل من بوده باشه

چرا عزیزم خیلی ها این مشکل براشون پیش میاد به خاطر تغییرات هورمونی.....اما اصلا مهم نیست بهش توجه نکن...الان فقط بچه ات رو بچسبون به قلبت و لذت ببر و برا اونایی که حسرت بچه به دلشون مونده دعا کن

عزیز جانم توکل به خدا کن،،زلزله کجا بوده اینا همش حرفه برای این که با روان مردم بازی کنند...الان از ...

چرا انقدر بعضیا حرفاشون آرامش داره انشالله که به حق این شبا  هرچی از خدا میخای بهت عطا کنه برای منم دعا کنید   بیشتر از زلزله از صدای  سگ میترسم   دست خودم نیست  از ترس میخام  سکته کنم

عزیزم مرسی  که جواب دادی من واقعا احساس میکنم  اخرش خودمو میکشم در این حد

دور از جون عزیز دلم ... منم تو این دوران صدبار از این فکرا ب سرم زد جوری ک مامانم تنهام نمیزاشت فکر میکرد خودکشی میکنم اما غمت نباشه میگذره ...  سرتو با هر چیزی ک فکر میکنی گرم کن البته نی نی کوچولو برا ادم وقت نمیزاره ک 😂

چرا عزیزم خیلی ها این مشکل براشون پیش میاد به خاطر تغییرات هورمونی.....اما اصلا مهم نیست بهش توجه نک ...

هرچی  سعی میکنم  بازم صدای  یک میشنوم اینجوری میشم  صبح  انقدر  با صدای  بلند گریه کردم بچه  بیدار شد و همسایه هام فهمیدن  واقعا من دیوانه  شدم

عزیزم  خداروشکر که خوب شدین  شوهر منم تنهام نمیزاره  از ترس این کخ کاری کنم  خدا ...

عزیزممم الان دیگه مادر شدی سعی کن قوی باشی ... چون درسته بچه کوجولوعه و متوجه نیست اما حس میکنه و میفهمه خدایی نکرده بعدها توروح و روانش تاثیر میزاره عزیز دلم 💙🌈