2777
2789
تو امتحان کردی خودت اخه میگن جواب نمیده چ کرمی ؟

طولانی مدت باید استفاده شه معمولا مردم حوصلشون نمیشه دائم استفاده کنن میگن اثر نداره

مارک سروینا مثلا خوبه

لطفا اگه مشکل اعصاب و روان دارین برین دکتر تا ما مجبور نشیم بریم                 تاپیک تجربه من از بستری در بخش اعصاب🖋 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چ مارکی ؟خودت استفاده کردی؟با چی اسکراب کنم

صابون اسکراب بیکینی کاریته ...برو اواینستا بزن صابون اسکراب میاد .قلب ماننده و صورتیه ..هفته ای دوبار استفاده کن داخل حموم باصابون. یه درجه روشن تر می کنه ....

نه سرسیاه می‌کنه اون ناحیه.  از بچگی؟؟  نه بعضیا روشنه سر ژیلت و مو عوض میشه رنگ ولی بعض ...

دخترامن یکی سفیدیکی گندمی هردو اون ناحیه یه درجه تیره تره خودمم همین بودم به دوستامم گفتم اونام میگفتن ازبچگی اینجوری بودن فک کنم برای مای بی بی وکهنه هست که سیاه میشه اخه اکثروقتااونجامرطوب دیگه

دخترامن یکی سفیدیکی گندمی هردو اون ناحیه یه درجه تیره تره خودمم همین بودم به دوستامم گفتم اونام میگف ...

نمیدونم من قبلا گندمی خیلی روشن بودم. همرنگ بود . بعد کم کم تیره تر شد . الان سفید شدم اونم برگشته رنگش. 

من ژیلت نمیکشم دیگه. 

ژنتيك چون واسه منم درحديه درجه تيره ترازپوستمه كه اونم اصلامهم نيس پوستم خيلى سفيد

اللهم عجل لوليك الفرج♥️🌹                                       توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات داشته باشم🌹يه خانم فعال،مستقل،پرانرژى،جذاب ومثبت انديش ومثبت نگر😍بخودم وديگران احترام ميذارم بيايدهمگى بهم احترام بذاريم ♥️هرگونه بى احترامى وبحثى روجواب نميدم چون من احترام برام اولويته🥰بيايدباهم خوب باشيم اينطورى دنياجاى قشنگى ميشه❤️❤️❤️❤️❤️

منم ناحیه ی بیکینیم سفیده خواهر شوهرم ژل روشن کننده گرفت تاثیر نداشت.به نظرتون لیزر تاثیر داره پیشنهادش بدم

حاجتم اینه پیج بلاگری منو دخترم زودرشدکنه اگه مهربونی برام صلوات بفرست به حاجتم برسم منم از خود الله میخوام به خواسته ی دلت برسی
من ده ساله ژیلت فقط استفاده میکنم و کاملا سفیده به ژنه

منم حتى بدنمم كم موهست

اللهم عجل لوليك الفرج♥️🌹                                       توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات داشته باشم🌹يه خانم فعال،مستقل،پرانرژى،جذاب ومثبت انديش ومثبت نگر😍بخودم وديگران احترام ميذارم بيايدهمگى بهم احترام بذاريم ♥️هرگونه بى احترامى وبحثى روجواب نميدم چون من احترام برام اولويته🥰بيايدباهم خوب باشيم اينطورى دنياجاى قشنگى ميشه❤️❤️❤️❤️❤️