یونگا مدیر استارتر عضویت: 1400/02/16 تعداد پست: 3052 عنوان بچه هایی که به اینستا خیلی واد هستید 51 بازدید | 5 پست اگه استوری کسی را از این سایتهایی که از تو گوگل میشه بدون وارد شدن به اینستا استوری را دید ببینیم، طرف متوجه میشه؟کسی تا حالا چک کرده. 1402/01/20 | 11:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khoda2023 عضویت: 1402/01/06 تعداد پست: 5260 تو وارد گوگلم ک بشی رمز و پسورد میخواد و اکانت ساخته میشهبله میفهمه میگفت: خدایا برای تموم روزمرگی های ساده ای که حوصلم سر رفت شکرت! چون میتونست آروم نباشه و کلی اتفاقای بد رخ بده.🌱
یونگا مدیر استارتر عضویت: 1400/02/16 تعداد پست: 3052 تو وارد گوگلم ک بشی رمز و پسورد میخواد و اکانت ساخته میشه بله میفهمه یعنی اینکه نوشته به صورت ناشناس الکیه؟ بعد واسه اون جیمیلی که گوگل فعال کردیم تو لیست بازدیدکنندگانش نمایش میده یا ایدی اینستای ما؟آخه فقط برای پیجهای پابلیک جواب میده.شما امتحان کردید؟
khoda2023 عضویت: 1402/01/06 تعداد پست: 5260 یعنی اینکه نوشته به صورت ناشناس الکیه؟ بعد واسه اون جیمیلی که گوگل فعال کردیم تو لیست بازدیدک ... من قبلا از گوگل وارد میشدم اره،اسم پیج میزنه میگفت: خدایا برای تموم روزمرگی های ساده ای که حوصلم سر رفت شکرت! چون میتونست آروم نباشه و کلی اتفاقای بد رخ بده.🌱
یونگا مدیر استارتر عضویت: 1400/02/16 تعداد پست: 3052 من قبلا از گوگل وارد میشدم اره،اسم پیج میزنه 😯😯😯😯من چه خوشخیال بودم!یعنی اسم پیج من برای اون طرف میره؟حالا اگر من پیج طرف را بلاک کنم چی؟ باز هم از گوگل میتونم استوریش را ببینم،
khoda2023 عضویت: 1402/01/06 تعداد پست: 5260 😯😯😯😯من چه خوشخیال بودم! یعنی اسم پیج من برای اون طرف میره؟ حالا اگر من پیج طرف را بلاک کنم چی ... عزیزم پیجی که تو گوگل میزنی و استوریو میبینی،اسم همون پیج گوگلت میره،،حالا اگع از اینستا بلاک کنی ،میتونی از گوگل ببینی استوریارو میگفت: خدایا برای تموم روزمرگی های ساده ای که حوصلم سر رفت شکرت! چون میتونست آروم نباشه و کلی اتفاقای بد رخ بده.🌱