2777
2789
عنوان

ازدواجتون بر اساس عقل بود یا عشق؟

123 بازدید | 14 پست

بچهااا چجوری میشه انتخاب عاقلانه کرد

توروخدا خواهدانه راهنمایی کنید

من وقنی از یکی خوشمم میاد دیگ کو کر لال میشم

سنمم بالاست ولی 😔😔 ۳۰سالمه حدودا

بدجوری دلم رفته الان

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنام خدا هیچ کدام

عزیزم باید حد وسط باشین زود جواب ندین بیشتر فکر کنید 

ناراحت نباش منم۲۸سالم بود ازدواج کردم اینا چیزی نیس که درد و غمش رو بکنید 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

عشق عشق عشق ..

حتی اگه طلاق توش باشه ..

چون حسرتی رو بارت نیس..

ولی بدون عشق شما ۶۰ سال تو قصر هم باشی حسرت ی زره عشق درون آدم میسوزونه 

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
بنام خدا هیچ کدام عزیزم باید حد وسط باشین زود جواب ندین بیشتر فکر کنید  ناراحت نباش منم۲۸سالم ...

غمشو میخورممممم خیلی زیاد واسم شده حسرت

حس بی ارزش بودن میکنم خاهر

بخدا هرچی فک میکنمم و بقیهدمیگن چیزی کم ندارم نرمالم

بداخلاق نیستم ارومم ظاهرمم اوکیه تو جامعه ام

ولی هیییییچ کس منو نمیخاددد برای ازدواج

شما چجوری اشنا شدید؟؟

غمشو میخورممممم خیلی زیاد واسم شده حسرت حس بی ارزش بودن میکنم خاهر بخدا هرچی فک میکنمم و بقیهدمیگن ...

عزیزم عزت نفستون رو ببرین بالا 

اینم بگم که خودتون رو دست کم نگیرین من اونقدر دخترای رو دیدم که قیافشون هم خوب نبوده ولی عزت نفسی داشتن که اینو میگم که خودتون رو دست کم نگیرین

من داشتم برا کنکور درس میخوندم که باز شرکت کنم تو تایم بیکاریم گیم بازی میکردم اونجا برام هی تبلیغات می آمد بعد یهو تبلیغ رو زدم ببینم چیه نوشته بود دوست یابی منم گفتم از سر بی کاری نصب کنم ببینم توش چیه تا نصب کردم یه اقا بهم درخواست داد که الان همسرم هستن 

منم کلا آدم شوخ هستم الکی الکی جواب دادم راس راسی شد همه چیز 

ولی از همون اول گفتن که قصد من جدی هست شمارمو خواست ندادم ایدی اینستامو دادم بعد اون سایت رو هم زود پاک کردم یعنی باورت میشه منی که تخس بودم یه استرسی گرفته بودم که ولی همسرم هم از همون اول گفت شماره ای خونتون رو بده بدم مادرم صحبت کنه و این شد شروع آشنایی ما

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

عزیزم عزت نفستون رو ببرین بالا  اینم بگم که خودتون رو دست کم نگیرین من اونقدر دخترای رو دیدم ک ...

عکس پروفایل گذاشته بودی از خودت؟

چجوری دیدت اولین بار

منظورم این چجوری جذبت شد اولین بار

عکس پروفایل گذاشته بودی از خودت؟ چجوری دیدت اولین بار منظورم این چجوری جذبت شد اولین بار

میگم که عزیزم من الکی نصب کردم ن عکس نذاشتم ولی مشخصاتمو کامل وارد کردم

ازام شماره خواست ایدی اینستامو دادم اونجا عکس خواست منم ثانیه ای فرستادم که عکس هم نتونه بگیره البته اولش هم گفتم که من از اون دخترا نیستم که هر کی عکس خواست بدم دیگه دیدم جدیه برا اون عکس تایم دار فرستادم بعدش که دیده بود 

گفت شماره ای خونتون رو بده حالا شماره ای خودتون رو نمیدی تا مامانم صحبت کنه 

من از همون اول گفتم که من برا کنکور میخوام و دوست ندارم با کسی دوست بشم 

اونم از حرفام ب قول خودش خوشش آمده بود 

من آدمی هستم که زیاد خودمونی نمیشم زیاد نمیخندم 

همیشه دوست دارم از خوبیام بگم و دوست دارم ضعفامو برطرف کنم 

2790
2778
2791
2779
2792