2821
2789
عنوان

مادرشوهرم…

604 بازدید | 20 پست

ی تیکه پادری از من تو خونش بود برای پارسال بود

بعد دیروز ظهر آورد گف این برای توعه من همش یادم میرفت بدم بهت….بعد منم گفتم میذاشتی بمونه حالا مینداختی تو راهروت،،من اصلا یادم نبود که همچین چیزی دارم…لازم ندارم اصلا

دقیقا جمله هام این بود

بعدش شوهرم اومده میگه تو مادرمو مسخره کردی 

بنظرتون من مسخرش کردم همش از روی واقعیت گفتم ک من لازم ندارم بذارید بمونه پیشتون….

عجیب ترین چیزی که تو نی نی سایت دیدم:من حس شیشمی هستم بیاید تاپیکم هر سوالی دارید بپرسید😐

بعد گف ببخشید بخدا یادم میرفت بهت بدم هروقت میومدی

گفتم نه بابا من اصلا لازم ندارم 

عجیب ترین چیزی که تو نی نی سایت دیدم:من حس شیشمی هستم بیاید تاپیکم هر سوالی دارید بپرسید😐

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

منم حس کردن مسخرش کردی بنداز تو‌راهروت چیه😂😂

نه بعدش گفتم به رنگ موکتای شما میاد 

میگفتی من مسخره نکردم اگ اینجوری فک میکنه مشکل خودشه من ازخودم مطمعنم همچین ادمی نیستم

بعدم تحویل نگیر

خودشون درست میشن

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

حقیقتا منم خوندنی فک کردم مسخره کردی 🥺😅😅😅😅😄😄😄

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

اینا دیگه کین. صدسال هم عروسشون باشی بازم مث غریبه ها با آدم رفتار میکنن. آخه کجای حرفای تو معنیش مسخره کردن بوده؟ مگه ضعف اعتماد به نفس دارن؟ یا فکر میکنن مردم بیکارن که بیان مسخرشون کنن

ندیدم که قویی به صحرا بمیرد