2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت

239 بازدید | 26 پست

سلام خانما من سه تا دختر اوردم میخام اگه خدابخاد یه پسر بیارم با گرفتن رژیم .ـ کیا با رژیم جواب گرفتن و جنسیت همونی شده که میخواستن . و یه ازمایش هست میگن جنسیت رو تو هفته هفتم تا دهم مشخص میکنه کسی انجام داده اسمش چیه دقیق هست یا ن ممنون میشم جواب بدین بیست و یک سالمه

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

خب اگه دختر بشه بازم میخوای هی بیاری تو این سن؟نمیگم دختر خوبه یا پسر هر کسی دوست داره از دوتاش بیاره ولی خب ی درصد فکرشو بکن باز دختر بشه 

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 🙄🥴

سلام آخه عزیزم رژیم ریسک داره کاش بری آی وی اف 

که البته اونم بگیر نگیر داره در مورد آی وی اف اطلاعات دارم خواستی برات توضیح میدم 

ولی رژیم ریسک 

آزمایش اسمش نمیدونم فقط آزمایش خون هست شاید اشتباه بشه هفته ۷ ولی سل فری بعد از آن تی تقریبا ۳ تومن یا ۴ بشه اون دقیقه صد در صد

بعضیاتون نمیدونم فازتون چیه دقیقا خوشتون میاد چرند بگین و اه سنمو گفتم که فکر نکنین بالای ۳۵سالن بگین با سه تا بچه دیگه بچه میخوای چیکار الان فقط یکی از دخترهام درقید حیاط هست پس لطفا سوال الکی نپرسید

بعضیاتون نمیدونم فازتون چیه دقیقا خوشتون میاد چرند بگین و اه سنمو گفتم که فکر نکنین بالای ۳۵سالن بگی ...

عزیزم اگر وضعیت مادیت خوبه برو آی یو آی تعیین جنسیت انجام بده،اگر‌م خیلی وضعیت مادی اوکی هست آی وی اف تعیین جنسیت

بعضیاتون نمیدونم فازتون چیه دقیقا خوشتون میاد چرند بگین و اه سنمو گفتم که فکر نکنین بالای ۳۵سالن بگی ...

پس گلم از خدا بخواه سالم باشه جنسیت مهم نیس بعدشم گفتی سه تا دختر آوردم ۲۱سالمه میخوای به به و چه چه راه بندازیم

خدا دخترت رو حفظ کنه و بهت پسر سالم و صالح هم بده عزیزم

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار