2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 26 پست
سلام آخه عزیزم رژیم ریسک داره کاش بری آی وی اف  که البته اونم بگیر نگیر داره در مورد آی وی اف ...

میشه لطفا اگر اطلاع دارید دقیق در مورد هزینش بگید و اینکه دردناکه یا نه

سه چهار روز قبل تخمک‌گذاری اصلا نزدیکی نکن تا اسپرم شوهرت قوی تر بشه فقط روز تخمک‌گذاری اقدام کن توی رابطه حتما خودت قبل شوهرت ارضا بشی گرمی بخوری شیر و ارده خرما هر روز بخورین ویتامین ای خیلی تاثیر داره بخورید جاری من همین کارا کرد پسر دار شد 

من خودم دو‌ روز قبل تخمک گذاری اقدام داشتم بچم دختر شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه لطفا اگر اطلاع دارید دقیق در مورد هزینش بگید و اینکه دردناکه یا نه

هزینه که خب تقریبا ۲ سال پیش حدود ۳۵ تومن بود الان بیشتر شده صد درصد دقیق از هزینه اطلاع ندارم خودم آی وی اف نکردم ولی اطلاعات دارم در موردش 

بعد درد نه چون بیهوش می‌کنند برای تخمک کشی وقت انتقال هم بیهوش نیستی ولی درد نداره برای درد نگران نباش 

دختر شیرازی میتونی یکم واسم توضیح بدی گلم ممنون میشم هرچی میدونی بگو . اون دوتا دخترم مشکل داشتن دنی ...

گلم من مراعات کردم وباکیت تخمک گذاری اقدام‌کردم فردا میرم سونو اگر پسر بود بهت میگم چکارا انجام بدی

ولی فکر‌میکنم آی یوآی قطعی تر باشه نیست؟

نه عزیزم چون فقط میگن شستشو میدیم همین طوری حدسی اونیکه بالا هستن بهترن 

بنظرم خودش رعایت کنه با همسرش شاید بهتر باشه گفتم با رژیم هم همون ۵۰ _ ۵۰ هست قطعی آی وی اف