2777
2789

شوهرم خیانت جن سی کرد.بچه ندارم.

همه خانواده و فامیل میگن حالا اینو ول کنی با کی ازدواج کنی؟

میگن همه مردا همینن،، تو دلمو خالی میکنن،، 

چون شوهرم شرایطش خوبه اخلاقش خوبه اهل رفیق و دود و دم نیست، میگن با همین بمون درستش کن، ولی اخه من قبل از این خیانتش،ازش چت میدیدم با زنا بخشیدمش باز تکرار کرد.چطور درستش کنم؟

قصدم طلاقه ولی خیلی از آیندم میترسم.

نظر شما چیه؟

راستش نظر من با نفرت زندگی کردن نیست ..

ولی هر کی دور ور من بوده تهش تو زرد در اومده حتی اون خیلی عاشقاش حتی اونایی که زناشون مثل حوری ان ..

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راستش نظر من با نفرت زندگی کردن نیست .. ولی هر کی دور ور من بوده تهش تو زرد در اومده حتی اون خیلی ع ...

خانوادمم میگن همه همینن، چون بقیع ی رفتارای شوهرت خوبه و شرایط از لحاظای دیکه خوبه، طلاق نگیر،، پلی من نمیتونم بهش اعتماد کنم دوباره

متاسفانه تو کشوری با فرهنگ مزخرف زندگی میکنیم که یک خانوم می‌ترسه کار درست رو انجام بده 🤦‍♂️

بخشیدن اون ادم و ادامه دادن فقط یک چیز رو تغییر میده 

اونم اینه که با خیال راحت به کارش ادامه بده 

چون قرار نیست تغییر ایجاد بشه ! 

بله هستند مردابی که بخاطر تنوع طلبی و .... دست به خیانت میزنند ولی تمام مردا  اینطوری نیستن! 

کاربر آقا هستم 😊 خوشحال میشم تاپیکام رو بخونید و نظر بدید (لینک زیر برای پرسیدن سوال به صورت ناشناس هست و اگر  نظرات و انتقاد دارید به صورت ناشناس میتونید بگید و همینطور وموضوعی برای تاپیک بعدی داشتید ممنون میشم  بگید ) https://abzarek.ir/service-p/msg/1149864

خیلی از زنا میزنن ب بی خیالی باید ببینی روح و روانشو داری یا نه اگه روحت اسیب میبینه روانت اسیب میبینه فردا مریضی جسمی هم میگیری یا ممکنه تو هم از شوهرت انتقام بگیری و راه کج بری فردا هم میشه بابای بچه هات ک هم عابروی بچشو میبره هم ادم میترسه بچه رو فردا روز بزاره اصلا پیش همچین مردی

طلاق بگیر اون درس بشو نیست 

فقط بچه بیاری اون بچه بدبخت میشه 

من سه تاشودارم جلو چشمم میبینم که باباشون داره به مادره خیانت میکنه مادره میسوزه و چقدر بده که هرروز ارزوی مرگ یکی بکنی 

ولی وقتی فک میکنی اون زن خودش مادره شوهر داره باز میاد زندگی سه تا بچه  رو خراب میکنه دوس داری فقط تریلی از روش رد شه تا خنک شی 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

متاسفانه تو کشوری با فرهنگ مزخرف زندگی میکنیم که یک خانوم می‌ترسه کار درست رو انجام بده 🤦‍♂️ بخ ...

خانوادم میگم اگه طلاق بگیری دیگه انتظار مرد خوب یا خاستگار خوب نداشته باش.

اخه من همش ۲۵ سالمه... این حرفاشون تو دلمو خورد میکنه. شما بعنوان یه مرد نظرتون چیه؟

برو پیش مشاور

دوام نمیاری چون همش یا شک دای یا ازش متنفری

بچه اصلا نیار چون میشه فرزند طلاق

رو اب پایه های زنگیت رونساز هیچوقت

مگه بقیه تخصص دارند که بهت مشورت میدند

دیدم یه خانم با سه تا بچه بخاطر مادرپیرش و بچه هاش نشست باهوو زندگی کرد اما نابود شد اما چاره ای نداشت هم پدرنداشت هم شرایط طلاق

طلاقم میگرفت فایده نداشت براش چون دور میشد ازبچه هاش

البته بچه هاشم اذیتش کردند اما بازم موند و همیشه خداکمکش بودوهست

خانوادم میگم اگه طلاق بگیری دیگه انتظار مرد خوب یا خاستگار خوب نداشته باش. اخه من همش ۲۵ سالمه... ا ...

مگه خانواده ات پیشگو هستند یا ازاینده خبردارند

اگر میتونی گوشمالیش بدی چیزی بنامت کنی و تغییرش بدی بمون اما بازم عجله نکن مادر بشی

تاخودهمسرت نخواد ادم نمیشه