2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

از خداشون باشه من زن پسرشون شم😂😂 راستی اسی اونی که مدنظرمه عکس پروفمو دیده؟؟ چی مانع پیشقدم ش ...

بله دیده. فکرمیکنه هروقت بیادشمااوکی میدید. سرش شایدگرمه

اصن دوسم داره به نظرت؟؟؟ حس میکنی اصن میاد پیشقدم شه؟؟؟

ازشماخوشش میاد دراخرپیشقدم میشه ولی وقتی ازجاهای دیگ رد بشه.. باکمال احتراام. ناراحت نشید ازم😅

ازشماخوشش میاد دراخرپیشقدم میشه ولی وقتی ازجاهای دیگ رد بشه.. باکمال احتراام. ناراحت نشید ازم😅

نه عزیزم ناراحت نمیشم

من راستش اگرم بیاد تصمیمم اینه بهش جواب نه بدم با اینکه اولش خیلی دوسش داشتم

اگه کس بهتری واسه آشنایی پیشقدم شه اونو قبول میکنم

اسی من اولش فکر کردم منو به خانواده معرفی کرده ولی گویا مشکلش رابطه با یه زن دیگس درسته؟؟

چقدر بابت دل کندن زجر کشیدم  ولی شد.
نه عزیزم ناراحت نمیشم من راستش اگرم بیاد تصمیمم اینه بهش جواب نه بدم با اینکه اولش خیلی دوسش داشتم ...

باید ببینی شرلیط طرف چطوریه!. شاید کیس خوبی بود .. بنظرم اگه باشماشروع کنه شیطونی نمیکنه.. ولی حالا به فکر ادمای دیگس اماشمام تونظرشید

آها😞 به مهسا چی حسی داره؟

اره ولی ببخشید ب هلیا یکم بیشتر. بعدازهلیا مهسا... احساس میکنم یه داستانی مثلا ارتباط فامیلی هست که باعث میشه اونوبیشترملاقات کنه و بیشترتوی فکرش باشه