2777
2789

خواهرم تجربه سه تا بچه داره. 

دوتا طبیعی سومی سزارین. 

میگفت طبیعی خیییییییلی بهتره. 

سزارین بی حس میکنن ولی به شدت فشار هست روی قفسه ی سینه. درد بدی تو بدن میپیچه. 

بعد عمل هم مدام میان شکم رو فشار میدن که تخلیه بشه. 

شما طبیعی رو فدای سر سزارین نکن.  عوارض زیادی داره. 

حتما حتما حتما دوره های حیپای بارداری زهرا عباسی رو شرکت کن.  به شدت هم استرست رو رفع میکنه هم بهت کمک میکنه هم ذهنی هم جسمی برای زایمان اماده بشی. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کی تازگیااا؟؟ منم فلا نمیدونم دکتره قبول میکنه یا نه  

سال ۹۷

بنده خدا دکتر زیر میزی نگرفت هیچ تخفیفم داد

بااینکه خودش رییس بیمارستان دولتی بود 

خصوصی اونم روز جمعه بهم نوبت داد

تنها عمل اون روز من بودم درحالیکه توروزای عادی اونجا خیییلییی عمل زیاده

مدیونشم خدا خیرش بده.فرشته از طرف خدابود برام

الهی شکر..لطفا برای سلامتی همه بچه ها صلوات بفرستید ..ممنون
اولا که مبارکتون باشه عزیزم،  موفقیت هاش و خوشبختیش رو ببینید.دوما سالم و سلامت دنیا بیاد انشال ...

والا منم نظرم رو طبیعیه ولی با ماما خصوصی ،نهایت دردش دو سه ساعته ولی دیگه شکم نداری و اگه لازم باشه برات بخیه و ترمیم میکنه 

خواهرم تجربه سه تا بچه داره.  دوتا طبیعی سومی سزارین.  میگفت طبیعی خیییییییلی بهتره.&nbs ...

خدایاااا الان تو تاپیک همه گفتن سز یکی دوتا گفتن طبیعی خاهرام همه میگن سز کن بخدا موندم چیکار کنم 😭

خدایاااا الان تو تاپیک همه گفتن سز یکی دوتا گفتن طبیعی خاهرام همه میگن سز کن بخدا موندم چیکار کنم 😭

چرا به حرف دیگرانی؟ 

برو علمی تحقیق کن. 

برو سراغ همین زهرا عباسی. باور کن خیلی کمکت میکنه. 

هم ماما هست.  هم پژوهشگر طب سنتی. 

کلی محصول طبیعی تولید میکنه که ذره ای ناخالصی نداره. 

دوره های امادگی برای زایمانش عالیه. 

بری ضرر نمیکنی، انلاینم هستـ

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

مادر،خاله،مادربزرگ،خواهر تجربه خوبی از طبیعی دارن؟اگه طبیعی بودن؟

جنبه ارثی هم داره

اگگههه خواستی طبیعی زایمان کنی حتما مامای همراه خیلی خوب بگیر

الهی شکر..لطفا برای سلامتی همه بچه ها صلوات بفرستید ..ممنون
ورزش ک اصن از دردش خیلی میترسم دیشب یکی تاپبک زده بود ی جوری از دردش میگفت ک من پشت گوشی داشتم بیهوش ...

گلم اون درد بعد از بهوش آمدن بعد سزارین رو نکشیده،. طبیعی هر چه قدر هم درد باشه بازم چند دقیقه هست، ن هر ثانیه، منکه به درد مقاوم هستم، واقعا گریه میکردم تروخدا یکی بیاد یکاری کنه دیگه تحمل درد ندارم و همش میگفتم ترو خدا به من شیاف بدید یکم دردم کم شه، از درد به خودم می‌پیچیدم، از اونور بچه شیر میخاد و گریه میکنه از اونور درد و خونریزی و.... وای یادش میوفتم جاش تیر میکشه بخدا 

دلم برات تنگ شده جونم میخام ببینمت نمیتونم    کاشکی یروز بیایی پیشم و دیگه نری  
طبیعی برو ماما خصوصی ببر با خودت و بیمارستان خوب برو ،،،

من هیچ بیمه ای ندارم‌.‌این دکتریم ک دیدم فلا نمیدونم چقد میگیره واسه سز...حالا دوشنبه قراره برم پیشش ببینم چقد میگیره واینکه قبول میکنه سز کنه اگه قبول کرد ک سز میکنم اگه نه ک میرم پیش یکی دیگه طبیعی 

بعدشم حتما ماما همراه بگیر و باخودت ببر،  بهترین کاره.