من میگم ولی اگه تونستی سرچ کن و بخون درباره اش یعنی کشش عصب دست یعنی کشیده شدن دست و آسیب دیدن شبکه براکیال و فلج شدن به دست بچه .حالا پسر من خفیف بود و فلج نشده کامل و فقط نصبت ب اون دستش بی جون تره
اولا که مبارکتون باشه عزیزم، موفقیت هاش و خوشبختیش رو ببینید.دوما سالم و سلامت دنیا بیاد انشالله، هر دو تا روش درد و اذیت خودش رو داره عزیزم، سزارین حین زایمان بیهوش هستی و درد نداری، ولی به محض به هوش آمدن تا ماه ها درد جای بخیه داری، البته بیست روز اول شدید ولی رفته رفته کم تر میشه ولی هیچ وقت نه جاش خوب میشه نه اون تیر کشیدن جای بخیه ها، ولی طبیعی ک اولش به مدت نیم ساعت درد میکشی ولی بعدش که دنیا آمد، شاااید در حد دو سه تا بخیه بوخوری اونم صطحی روی پوست نه مثل سزارین هفت لایه شکم از تو و بیرون بدن، و بعد از درد خفیف اون دو سه تا بخیه که یه هفته میشه، کاملا خوب میشی و نه شکمت نه بخیه ها هیچ چیزیت درد نمیکنه نه جاش میمونه، نه موقع بستن شکمت برای جمع شدنش درد بخیه زیر شکم نداری و راحت میتونی ببندی و کوچیک کنی شکمت رو، و همچنین از نظر پزشکی هم تو سزارین دو برابر طبیعی آدم خون از دست میره، و بعدش بیهوش کردن که هم عوارض کمر درد خودش رو باز داره هم اینکه لحظه اول بچت رو بغلت نمیدن ولی تو طبیعی همون لحظه بچت رو میبینی و میدن بغلت
دلم برات تنگ شده جونم میخام ببینمت نمیتونم کاشکی یروز بیایی پیشم و دیگه نری