2777
2789

هیچکدوم 

با سنگدان و سویا فکرنمیکنم خوب بشه

توی مایه خمیرش هم زعفرون بزنید خوشمزه میشه(هم برای مرغ هم گوشت)

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سویا اصلا خوب نمیشه،اما من دستورشو داماد شوهرم اینا که آشپزه بهم گفت،سنگدان و گوشت قرمز و سینه مرغ همراه مقداری دنبه،چرخ کن دوسه بار با پیاز،آب پیازم قشنگ بگیر محشر میشه

کِ گرچه رنج به جان رسد...امید دواست🌱
ولی رستورانا می‌زنند فک کردی گوشت صد در صد خالص میارن ما بخوریم

دقیقا برا همین رستوران هیچ وقت کوبیده نمیخورم

بخاطر شلی تنبان یه نر و حفظ ایمان نداشتشون،منِ زن نمیرم تو گونی.عرزشی بازی  هم ممنوع

سلام

نه اصلا

الان رسنورانها چونجوش شیرین میزدن کباب خودشو میگرفت و پفکی میشد بهداشت گیر میده میان ۲۰درصد فیله مرغ قاطی گوسفندی میکنن

نیخوای رسپی رستورانی بهت بدم؟

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  

نان سنگک می‌زنن 

سه بار چرخ کن پیاز ابشو بگیر خوب ورز بده سیخ بزار تو فریزر بعد گوشت روش بکش اول و اخرشو گوشت رک سیخ رو کمی بردار بزار تو یخچال چند ساعت بعد بزار رو منقل وقتی یک طرفش کمی سرخ شد برگردون