بچه ها زندگیم داره نابود میشه تو سن کم خودمو بدبخت کردم ۱۶سالم بود ک با پسر اقوام ازدواج کردم و ی هفته بعدش طلاق گرفتم خلاصه بخوام بگم ک فهمیدیم پسر روانیه و مشکل داشته و کلی هم منو اذیت کرد فقط ی هفته عقدش بودم با ی پسری چندسال دوست بودم اولین دوس پسرم بود وقتی میخواستم عقد کنم باهاش بهم زدم و وقتی جدا شم باز بعد چندماه باهم اوک شدیم از سر تنهایی رفتم سمتش😔اومدم چشممو باز کنم دنیارو ببینم گفتن همه فهمیدن باهاش دوستی ابرومون رفته بهش بگو بیاد خواستگاری گفتم من دلم میخواد دانشگاه برم حداقل بعد دانشگاه تصمیم ب ازدواج بگیرم هنوز چیزی نگذشته از جداییم گفتن ن تو سنت خوبه برا ازدواج
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
گف عروسی رو عقب بنداز ب هیچ عنوان الان عروسی نکن تا تکلیفت مشخص بشه گف ی فرصت چندماهه ازشون بگیر و توی اون تایم با هیچ پسری تو رابطه نری حتی اون ادمی ک باهاش بودی ی مدت ببین دوس داشتنت برمیگرده یا اینکه باز بهش علاقمند میشی یان اگ شدی ک هیچی اگ نشدی کاری ب حرف مردم نباید داشته باشی چون عروسی هم کردی باز همین اش و همین کاسه ممکنه با بچه برگردی گف دوس داشتن هم مهمه و تلاش کن ببینم میتونی علاقمند بشی یان