بچه ها زندگیم داره نابود میشه تو سن کم خودمو بدبخت کردم ۱۶سالم بود ک با پسر اقوام ازدواج کردم و ی هفته بعدش طلاق گرفتم خلاصه بخوام بگم ک فهمیدیم پسر روانیه و مشکل داشته و کلی هم منو اذیت کرد فقط ی هفته عقدش بودم با ی پسری چندسال دوست بودم اولین دوس پسرم بود وقتی میخواستم عقد کنم باهاش بهم زدم و وقتی جدا شم باز بعد چندماه باهم اوک شدیم از سر تنهایی رفتم سمتش😔اومدم چشممو باز کنم دنیارو ببینم گفتن همه فهمیدن باهاش دوستی ابرومون رفته بهش بگو بیاد خواستگاری گفتم من دلم میخواد دانشگاه برم حداقل بعد دانشگاه تصمیم ب ازدواج بگیرم هنوز چیزی نگذشته از جداییم گفتن ن تو سنت خوبه برا ازدواج
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
ببین برو مشاوره و مشورت بگیر.اگه واقعا نمیخوایش تمومش کن باز نگن برو سر خونه زندگیت بچه دار بشی عشقو محبتم میاد که مطمعن باش هیچی عوض نمیشه.بیشتر فکر کن.
اذیت نشدی؟ حرفای مردم اینکه ب ی چشم دیگ نگات کنن یا هرچیز دیگ ای
نه خانواده ام حمایتم کردن.رفتم دانشگاه درسمو ادامه دادم...طلاق فقط واسه بار اول سخته و عذاب بار دوم عادیع...هرکسی ازم در مورد جدایی سوال میکرد قشنگ براش توضیح میدادم اونوقت بهم حق میداد