2821
2789
عنوان

طلاق دوم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 646 بازدید | 34 پست

همه میگن ابروم میره اینکارو کنم اگ جدا بشم دیگ هیچ موقعیت خوبی نمیاد برم مردم حرفمو میزنن

بچه ها ما تو ی محیط کوچیکی هستیم کلا برا حرف در اوردن استادن همین الانشم همه فهمیدن و کلی پشت سرم حرف زدن 

از ابروم میترسم از اینکه نتونم سرمو بالا کنم 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اینم بگم ک از خوشگلی چیزی کم ندارم قیافم همه چیم خوبه 

خداروشکر دستمون ب دهنمون هم میرسه اینجوری نیس ک بگم جدا بشم از اینجور لحاظ مالی و اینا بدبخت میشم

الان مشکلت با شوهرت دقیقا چیه؟ با چیش مشکل داری؟

اصلا دوسش ندارم 

همش ب این فک میکنم ک اگ عروسی هم باهاش کنم بچه نمیارم ازش 

ب هیچ عنوان نمیتونم رابطه باهاش برقرار کنم هروقت میخواد ی بهونه میارم 

اصلا دوسش ندارم  همش ب این فک میکنم ک اگ عروسی هم باهاش کنم بچه نمیارم ازش  ب هیچ عنوان ...

خب مگه دوسش نداشتی که باهاش دوست شدی؟ چی شده که ازش بدت اومده؟

مشاوره برین اگه قراره جدا شین به ازدواج و بچه نرسه

خب مگه دوسش نداشتی که باهاش دوست شدی؟ چی شده که ازش بدت اومده؟ مشاوره برین اگه قراره جدا شین به ازد ...

اون موقع دوسش داشتم احساس میکنم چون بچه بودم اینجور بوده سنم ک بیشتر شد عقایدم افکارم عوض شد کاملا یهویی اینجوری شد 

الان دو سال میگذره و من ی بارم استوری عاشقانه براش نذاشتم یا دوس ندارم برم بیرون کسی منو باهاش ببینه یا پیش هم دانشگاهیام نمیگفتم نامزد دارم

اینم بگم ک از خوشگلی چیزی کم ندارم قیافم همه چیم خوبه  خداروشکر دستمون ب دهنمون هم میرسه اینجو ...

خب اینکه به شوهرت گفتی نمیخوایش چرا قبل عقد مستقیم به خودش نگفتی گذاشتی الان گفتی

خب اینکه به شوهرت گفتی نمیخوایش چرا قبل عقد مستقیم به خودش نگفتی گذاشتی الان گفتی

احمق بودم و ای کاش اون موقع میگفتم ب خودش😔نذاشتنم دهنمو بستن گفتن ابروریزی میشه

از اونورم نامزدم تا ی چیزی میفهمه کولی بازی در میاره ادمو رسوا میکنه 

کافیه ی دعوا کنیم عالم و ادم میفهمن انگار با ی بچه ازدواج کردم لجباززز 

مشاور چی میگه؟

گف عروسی رو عقب بنداز ب هیچ عنوان الان عروسی نکن تا تکلیفت مشخص بشه گف ی فرصت چندماهه ازشون بگیر و توی اون تایم با هیچ پسری تو رابطه نری حتی اون ادمی ک باهاش بودی ی مدت ببین دوس داشتنت برمیگرده یا اینکه باز بهش علاقمند میشی یان اگ شدی ک هیچی اگ نشدی کاری ب حرف مردم نباید داشته باشی چون عروسی هم کردی باز همین اش و همین کاسه ممکنه با بچه برگردی گف دوس داشتن هم مهمه و تلاش کن ببینم میتونی علاقمند بشی یان

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز