2777
2789
عنوان

بینی کج

| مشاهده متن کامل بحث + 3241 بازدید | 29 پست
نه کجتر نشد...................همونه.......................چون بینیم قشنگ شد کجیش بیشتر تو چشم اومد.. ...

واقعیت اره 

اعتماد بنفسم خیلییی پایینه 

بی دلیلم نیست 

مردم غالبا یا با ترحم،  یا تمسخر،  یا تعجب نگا میکنن،  خب ادم خود بخود اعتماد بنفسش پایین میاد دیگه 🤷🏻‍♂️🌹

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

والا مشکل اینه که من چهرم خیلییی بده یکی از علتاش بینیه کجمه،  فقط یکیش.. میخوام حدااقل یکم عاد ...

باورم نمیشه دخترا ک بیشتر اهمیت میدن بعد شما میگی مهم نبود؟؟؟اگه پسری ک اصلا عمل نکن خدایی ارزش نداره اینو یک بینی عملی داره میگه

اندر دل من تو ای نگارا...

خب ببین این که پسری درکت میکنم خودمم پسرم اول باید ببینی اصلا چرا دماغت کجه دلیلش چی بوده از بچگی کج بوده یا از دوره نوجوانی و بلوغ کج شده اگه بخاطر مورد دومه یعنی عادتای بدی داشتی مثل غذا خوردن از یه طرف دهن خودم همین عادت بدو داشتمو دماغم کج بود یکم بعدش که فهمیدم بخاطر این بوده شروع کردم غذا خوردن از هر دو طرف الان دماغم تقارن پیدا کرده و انحرافش تقریباً از بین رفته

عادت یه طرف غذا خوردنو دارم....  ممکنه همین باشه

ممکن نیست قطعا همینه میدونی چرا چون از اول زندگیت تا الان با یه طرف دهنت غذا خوردی خودت برو جلو آیینه غذا بخور وقتی نگا میکنی آیینه رو میبینی مدام دماغت داره میره به اون سمت که غذا دهنته یعنی همش داره فشار میاره به یه طرف صورتت هیچ آدمی زشت نیست فقط بخاطر عادتای بدی که دارن فرم صورتشونو خراب میکنن الانم نگران نباش این عادتو ترک کن یا همزمان از هر دو طرف غذا بخور یا یه قاشق راست قاشق بعدی چپ کم کم دماغت به حالت اول برمیگرده 

ممکن نیست قطعا همینه میدونی چرا چون از اول زندگیت تا الان با یه طرف دهنت غذا خوردی خودت برو جلو آیین ...

چه جالب 

ممنون راهکار خوبی بود 🙏🏻🌹

راجب زشتی ولی،  من دوزش بالاست..:(...خیلی اوقات دلم میشکنه سر همین 

مثلا امروز تو باشگاه یه نفر منو دید با توجه نگام کرد بعد رفت سمت دوستش منو بهش نشون داد دوتایی نگام کردنو خندیدن 

ببین نمیدونم درک میکنی یا نه ولیییی داغووون شدم... و این اولین بار...  از 9 10 سالگی به بعد دارم اینارو تحمل میکنم 😞❤

چه جالب  ممنون راهکار خوبی بود 🙏🏻🌹 راجب زشتی ولی،  من دوزش بالاست..:(...خیلی اوقات دل ...

درکت میکنم میدونم خیلی آزارت میده روحیت میشکنه اعتماد به نفستو میاره پایین سعی کن با خودت نجنگی خودتو درگیر این چیزا نکن بزار مسخره کنن با مسخره کردن که اتفاقی نمیوفته منم هر رنجی که داری میکشیو کشیدم نوجوونی سختی داشتم قیافمو دوس نداشتم از نظر قد و هیکل اوکی بودمو همین اعتماد به نفسمو خیلی میبرد بالا تو کلاسم به شوخی چنتا از دوستای صمیمیم میگفتن زشتم اوایل خب ناراحت میشدم حتی بعضی روزا گریه میکردم ولی وقتی بزرگتر شدم ریشام دراومد ظاهرم تغییر کرد کم کم که گذشت فهمیدم همونایی که بهم میگفتن زشت الان اصلا قیافشون در حد منم نیست ولی اصلا یبارم بحث انتقامو اینارو نیاوردم وسط هممون آدمیم نمیتونیم که همه خوشگل باشیم آدما به همین یکسان نبودناشون قشنگن خودتو واسه این چیزا ناراحت نکن 

درکت میکنم میدونم خیلی آزارت میده روحیت میشکنه اعتماد به نفستو میاره پایین سعی کن با خودت نجنگی خودت ...

خدا کنه یروز همه این ازارا جبران شه 

انشاءالله که این بی رحمیا و اذیتای مردم پایان پیدا کنه..  و به این سطح از شعور برسن که... اینا هیچکدوم دست خود ادم نبوده😞

ممنونم از کامنتای زیبات 🙏🏻🌹

سلام عزیزم

کاملاً درک می‌کنم که انحراف بینی می‌تونه روی اعتماد به نفس و چهره‌تون تاثیر بذاره. وقتی بینی کج باشه، می‌تونه باعث تغییراتی در تناسبات صورت بشه و این احساس که قیافه‌تون طبیعی نیست، خیلی آزاردهنده باشه. به هر حال این حساسیت شما به خاطر کجی بینی کاملاً طبیعی هست، چون ممکنه واقعاً تغییرات چهره‌تون رو تحت تاثیر قرار داده باشه.

اگر این مشکل باعث ناراحتی و تمسخر شما میشه، عمل جراحی می‌تونه به شما کمک کنه که هم از نظر ظاهری و هم از نظر تنفسی (اگر انحراف بینی مشکلات تنفسی هم ایجاد کرده باشه) اصلاح بشه. بهتره با یک جراح بینی خوب مثل دکتر علی نریمانی مشورت کنید تا نتیجه بهتری بگیرید.

همه میگن زیبایی واقعا چهرم بهتر شد بخام صادق باشم ولی خب عیبشم داره هنووز و واقعا ده سال خودم اعصابم ...

وای ببخشید شما هم دماغتون کج بود؟؟؟؟

دماغ منم انحراف داره به یک سمت.عمل هم نمیخوام بکنم ولی تو عکس و فیلم ها نگم که داغون می افتم ولی همه بهم میگن خوشگلی ولی تعجب میکنم آخه با دماغ کج مگه آدم خوشگل هم میشه😮‍💨😮‍💨

خلاصه منم تو عذابم راه حلی به جز عمل داره حداقل اگه کامل از بین نمی بره کمش کنه؟؟؟؟