بینی که یکم کجه.... انحراف داره، عملش تا چه حد رو چهره تاثیر داره؟! حس میکنم کجی بینیم باعث شده کل قیافم مسخره باشه، خیلیم مورد تمسخر قرار میگیرم بخاطر قیافم
بینی منم کج بود عمل کردم همون شد تازه بدتر چون فرم گرفت کجیش بیشتر تو چشم اومد ...................الان دیگه برام مهم نیست
دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
همه میگن زیبایی واقعا چهرم بهتر شد بخام صادق باشم ولی خب عیبشم داره هنووز و واقعا ده سال خودم اعصابم خورده چون بشدت کمالگرا و ظاهرگرام، نمیگم عمل نکن ولی دکترت رو خیلی خیلی با وسواس انتخاب کن که ان شاالله بعد عمل راصی باشی
خب دکتره بد عمل کرده احتمالا 🙄 کج رو عمل میکنی که صاف شه مگه نه کجتر شه که فایده نداره ینی ...
نه کجتر نشد...................همونه.......................چون بینیم قشنگ شد کجیش بیشتر تو چشم اومد............تو هم مثل منی اعتماد به نفست پایینه منم قبلا همه چیو به بینی ربط میدادم..................الان برام مهم نیست.............سعی میکنم به جنبه های دیگه صورتم برسم مثلا پوستم
دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......
اگه مشکل خاصی نیست عمل نکن ب ریسکش نمی ارزه البته بازم خودتون میدونید
والا مشکل اینه که من چهرم خیلییی بده یکی از علتاش بینیه کجمه، فقط یکیش.. میخوام حدااقل یکم عادی شم... و اینکه من پسرم شاید اگه دختر بودم برام مهم نبود، ولی خی پسر حدااقل باس یه چهره معمولی داشته باشه! که من ندارم..:/