2777
2789
عنوان

دلیل خیانت چیه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 72 پست
میشه گفت خیلی از اینا واسه کمبوده ولی اونایی ک کمبود ندارن نمی جشونه

بهرحال کمبودم داشته باشن خودشون راحت در اختیار مردا میزارن اینجوری  سنگ رو سنگ بند نمیشه و خانواده ها از هم میپاشه .‌ دلم برای بچه هاشون میسوزه وگرنه خودشون که هرزه هستن 

بهرحال کمبودم داشته باشن خودشون راحت در اختیار مردا میزارن اینجوری  سنگ رو سنگ بند نمیشه و خانو ...

هی چ بکم 

خیانت زیاد دیدم دور برم یکی از همین زنا هم از نزدیک ترین کسانم بودن ک ب علت کمبود شوهر خیانت میکرد

تا بداند که شب ما به چه سان می‌گذردغم عشقش دِه و عشقش دِه و بسیارش دِه.                   کام دنیا بر لبم هرگز نشد  اما گذشت کس چه میداند چه ها برما گذشت خنده بر لب بغض دنیا خورده ایم  خنده و بغض دنیا یکجا گذشت                                   خدایا شکرت بخاطره همچی شکرت ک منو ب همه ارزوهای قشنکم میرسونی. 1399/12/7وقتی تورو دیدم نمیدونستم زندگیم انقدر تغییر میکنه.                          1402/1/11نمیدونم کدوم حرفات و باور کنم سعی دن برای موندن من توی رابطه رو یا کاراتو.                        واسه موهاتون اکر کم پشته روغن رزماری بزنید واسه مژه هاتون روغن کرچک ناخوناتون و همش مرطوب نگه دارید اب زیادبخورید واسه روشن شدن پوستتون و الورا گه کاهی بزنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تهمتی نیست داریم گفتمان میکنیم  بنظر شما یک مرد چقدر میتونه جلوی خودشو بگیره ؟ وقتی میبینه ...

یک مرد به عنوان انسان که دارای اراده و اختیاره میتونه خیلی زیاد و کامل جلو خودشو بگیره

با این توجیه یعنی خانما با دیدن این همه مرد ورزشکار و زیبا باید خیانت کنن و این از نظر شما منطقیه؟

یعنی فقط یک مرد با بی حجابا خیانت میکنه؟ که هممون دیدیم تو جامعه که برعکسش زیاده. و البته  اکثرا خانمی که بهش خیانت شده اکثرا زیباتر و حتی جوون تر از دومیه ولی متاسفانه دل و مغز هرزه اون فرد نمیتونه تشخیص بده

هی چ بکم  خیانت زیاد دیدم دور برم یکی از همین زنا هم از نزدیک ترین کسانم بودن ک ب علت کمبود شو ...

اخه بعضی ها میرن با مرد متاهل دوست میشن علیه زن اون مرد هم جبهه میگیرن تا باعث جدایی اونا نشن ول کن نیستن .‌ 

طرف زنودخترش هلوکلی بددل بازی درمیاوردینی فقط مشکی بایدبپوشن وحجاب کامل اماخدش خراب وباهمه بودحتی ازی ج ... د ه پس انداخت بازم زنش ب دادش رسیدوهنوزم چشم ورونداره

دوستای گلم لطفابرای شادی برادرم امیرحسین ی فاتحه میخونین 🙏آغازقصه او۱۳۷۸/۱۱/۲۴آغازغصه ما۱۴۰۲/۰۵/۱۷🖤🖤🖤😭😭😭
من به اونایی که خیلی باز می‌گردن کاری ندارم ولی وقتی زنی خوشگل باشه هرچقدم با حجاب باشه مردا میمیرن ...

ببین از نظر علمی مرد با دیدن بدن زن ۸۳ درصد تحرکاتش رخ میده ۱۷ درصد گفتار .

قشنگی ؟ 😂 

اگر متاهل هستی فکر کنم بدونی  از نظر شوهرت بیشتر کجات براش جذاب تر۶ و قشنگره فکر میکنم نیستی که این حرفو میزنی.....

حجاب باشه ۷۰ درصد جذابیت زن پنهان میشه میمونه ۱۳ درصدش.

این هایی که میگم مبنای علمی داره میتونید تحقیق کنید

ی دلیلشم اینکه خانم ها حتی شوهرم دارن خوب هم هست دوست پسرم دارن حتی چند تا . و ی چیز عادی شده  ...

آره یه جوری ام افتخار می‌کنند به این کار یکی ندونه انگار چه کار بزرگی دارند می‌کنند...... خودشون میبرن زیر سوال فقط....

میشه گفت خیلی از اینا واسه کمبوده ولی اونایی ک کمبود ندارن نمی جشونه

نمیشه گفت همش کمبوده خواهر خودتو بزار جای یک مرد که یک زن پر زرق و برق با لباس باز چسب همه جا معلوم از نظر روانشناسی ۸۳ تحریک مرد از همینه وقتی مرد تحریک بشه و یکم یارو ضعیف باشه دلش بر عقلش غلبه میکنه هر چقدرم قوی باشه و کمبود نداشته باشه .....

یک مرد به عنوان انسان که دارای اراده و اختیاره میتونه خیلی زیاد و کامل جلو خودشو بگیره با این توجیه ...

حرف شما درسته کاملا اون ارادهِ مهمه.

ولی از نظر روانشناسی زن از طریق کلام بیشتر تحریک میشه مثال میزنم وقتی شخصی به شما میگی زیبایی چقدر حال میکنی؟ با طرف 

حالا یک پسر یا یک مرد این رو به تو بگه چقدر حال میکنی؟ تا هیکلش و ببینی 

از نظر روانشناسی ظاهر مرد ۱۷ درصده جذابیتشه

مرد ها از طریق اندام تحریک می‌شوند زن ها از طریق گفتار 

چقدر بودن زن هایی که با مرد هایی زندگی کردن بخاطر اخلاق و محبت نه قیافه تو همین سایتم هستند میگن اخلاق داشته باشه مهربون باشه قیافه اش زیاد مهم نیست.....

نمیدونم ندیدی چقدر محجبه هست اینطوری زن موظف نیست به صلاح مرد بپوشه

حرف شما  درسته ببینید قانون کارما رو برای بودایی هاست افرادی که اعتقادی به خدا ندارند میدونید همتون چیه 

ببینید مثال ساده ای میزنم وقتی شخصی که غربیه است لباس تحریک آمیز شما رو ببینه و تحریک شه چون که همسر این مرد نیستی باعث ایجاد رفلکس یا انرژی منفی در وجود فرد میشه که این انرژی به شما طبق قانون کارما برمیگرده افرادی که حجاب خیلی ضعیفی دارند دیدید گره مشکلات و .... زیادی تو خانوادشون دارند گ

اگرم به خدا اعتقاد دارید بخشی داریم به نام حق الناس عاطفی به همین منوال .....

طرف زنودخترش هلوکلی بددل بازی درمیاوردینی فقط مشکی بایدبپوشن وحجاب کامل اماخدش خراب وباهمه بودحتی از ...

اینجور افراد مشکل روانی دارند نمیشه به همه بسط داد عزیز .

کسی که مشکل روانی داره اینجور رفتار می‌کنه .....

اینجور افراد مشکل روانی دارند نمیشه به همه بسط داد عزیز . کسی که مشکل روانی داره اینجور رفتار می ...

اره.ولی ی روزرفتم دکترزنان میگف شوهرم دکتره میگ باهرزنی ک اول میحرفم ۹۹درصدب فکرس ک س بااونم ودنیای مررداخیلی کثیفه.دکترش اینه. وای ب حال بقیه

دوستای گلم لطفابرای شادی برادرم امیرحسین ی فاتحه میخونین 🙏آغازقصه او۱۳۷۸/۱۱/۲۴آغازغصه ما۱۴۰۲/۰۵/۱۷🖤🖤🖤😭😭😭
ببین از نظر علمی مرد با دیدن بدن زن ۸۳ درصد تحرکاتش رخ میده ۱۷ درصد گفتار . قشنگی ؟ 😂  اگ ...

صورت خوشگل همهههه رو جذب میکنه ، حتما خودت صورت خوشگلی نداری نمیدونی چی میگم ، تو مگه منو دیدی ؟ من دوستام اکثرا لباسای باز میپوشن ولی صورت من خیلی از اونا بهتره یک هزارم خواستگارای منو ندارن اونا