2777
2789
عنوان

دلیل خیانت چیه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 72 پست
نمیشه گفت همش کمبوده خواهر خودتو بزار جای یک مرد که یک زن پر زرق و برق با لباس باز چسب همه جا معلوم ...

اون تحریک که میگی برا یه دقیقه آقا هس ، با این چیزا عاشق نمیشه طرفو فوقش یه مدت برا هوسش بخواد

حرف شما  درسته ببینید قانون کارما رو برای بودایی هاست افرادی که اعتقادی به خدا ندارند میدونید ه ...

اوفایی که حجاب قوی دارن هیچ گرهی تو زندگیشون ندارن ؟؟متاسفم برا طرز فکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره.ولی ی روزرفتم دکترزنان میگف شوهرم دکتره میگ باهرزنی ک اول میحرفم ۹۹درصدب فکرس ک س بااونم ودنیای ...

آدم های خوب هم هستند .

ولی مگه شما دکتر زنان نرفتید اینارو از شوهرش میگفت؟ 

صورت خوشگل همهههه رو جذب میکنه ، حتما خودت صورت خوشگلی نداری نمیدونی چی میگم ، تو مگه منو دیدی ؟ من ...

😂 فقط این جمله ات حتما خودت صورت خوشگل ندادی نمیدونی چیه من صورتم بد نیست میگن صورتت خوش فرمِ 

من اصلا با اینا.ش کار ندارم من دارم چیزی که تو روان شناسی انسان هست رو مطرح میکنم  این پرداخته ی ذهن شماس از نظر علمی پذیرفته نیست.

اون تحریک که میگی برا یه دقیقه آقا هس ، با این چیزا عاشق نمیشه طرفو فوقش یه مدت برا هوسش بخواد

منم میگم که یه مدت برا هوسش میخواد بعدش خیانت میکنه دیکه دوست داشتم واقعی نیست .

اوفایی که حجاب قوی دارن هیچ گرهی تو زندگیشون ندارن ؟؟متاسفم برا طرز فکرت

تاسف شما قابل تجلیل هست ولی قطعا کمتر از افراد فاقد حجاب هست اگر یکم درباره ی قانون کارما اطلاع داشته باشید حرف ام رو می‌پذیرید. ولی زندگی یک ماجرای دو طرفه است .

ما داریم دلیل خیانت صحبت میکنم مورد داشتیم گفتن خودشون محجبه بودن همسرشون خیانت کار ؟ این دلیلش چیه ؟ چرا ؟¿ این بحث ماست بیشتر .

😂 فقط این جمله ات حتما خودت صورت خوشگل ندادی نمیدونی چیه من صورتم بد نیست میگن صورتت خوش فرمِ  ...

والاه من چیزی که تو جامعه و هروز دیدم رو گفتم ، توهم الکی خودتو گول نزن ، هر چقدرم لباس باز بپوشی در مقابل یه خوشگل خیلی پایین تری از دید آقایون این واقعیت جامعه هس

منم میگم که یه مدت برا هوسش میخواد بعدش خیانت میکنه دیکه دوست داشتم واقعی نیست .

همون دیگه میگم کسی که لباس باز میپوشه رو برا چن روز میخوان ولی کسی که خوشگله و با نجابت اکثرا موفق تره

آدم های خوب هم هستند . ولی مگه شما دکتر زنان نرفتید اینارو از شوهرش میگفت؟ 

اره ازدوستانن. نمیگم همه اکثرا

دوستای گلم لطفابرای شادی برادرم امیرحسین ی فاتحه میخونین 🙏آغازقصه او۱۳۷۸/۱۱/۲۴آغازغصه ما۱۴۰۲/۰۵/۱۷🖤🖤🖤😭😭😭
والاه من چیزی که تو جامعه و هروز دیدم رو گفتم ، توهم الکی خودتو گول نزن ، هر چقدرم لباس باز بپوشی در ...

من حجاب دارم اصلا هم لباس باز نمیپوشم عزیزم 😉 

خیلی کنجکاو بودم عکستون رو ببینن این قدر خوشگل خوشگل میکنید 😂 ولی میره گوگل اینجا بفرستید. ولی همین اعتماد به نفس و خود پذیری قابل پذیرشه

من حجاب دارم اصلا هم لباس باز نمیپوشم عزیزم 😉  خیلی کنجکاو بودم عکستون رو ببینن این قدر خو ...

من در مورد خودم صحبت نکردم جانم ، در مورد وضعیت جامعه و زنان صحبت کردم که موضوع تاپیکتون بود ، من که شما رو ندیدم شاید هزاران بار بهتر از من باشین

من حجاب دارم اصلا هم لباس باز نمیپوشم عزیزم 😉  خیلی کنجکاو بودم عکستون رو ببینن این قدر خو ...

درضمن من خودمم همچین باحجاب نیستم که فک کنی از باحجابا مثلا طرفداری کردم نه بخدا فقط دیدگاه جامعه رو گفتم