2777
2789
عنوان

دلیل خیانت چیه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 72 پست
چرا الان آنقدر تنوع طلبی ها زیاد شده خیلیاتون گفتین تنوع طلبی  مگه گذشته ۲۰ سال پیش چجوری ب ...

نمیدونم شاید گذشته همه اوپن نبودن پوشیده بودن چشم مردی جز ابرو و چشم نمیدید 

نمیشه گفت یه سریا خیلی اوپن اند؟ دوستان 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب یکی خودشو میتونه نگه داره یکی نمیتونه مردا اکثرا تلاش نمیکنن جلوی خودشونو بگیرن

آره اینم هست . ولی من بنظرم میدونی چیه الان چقدر زن فول اوپن و مطلقه و .... ریخته تو کشور ما ؟ 

آره اینم هست . ولی من بنظرم میدونی چیه الان چقدر زن فول اوپن و مطلقه و .... ریخته تو کشور ما ؟ 

ببین یک مرد نمیتونه برای یک زن اونقدری جذابیت داشته باشه که یک زن برای مرد داره ؟ قبول داری

مردا خیییلی تنوع طلب شدن ، یکی زن سفید داره دنبال برنزه هس یکی زن قد بلند داره دنبال قد کوتاه هس و ب ...

آره 🥲 منم میگم چرا  ۲۰ سال پیش اینطوری نبود الان ۳۰ درصد فامیل طلاقی اند

چرا الان آنقدر تنوع طلبی ها زیاد شده خیلیاتون گفتین تنوع طلبی  مگه گذشته ۲۰ سال پیش چجوری ب ...

بیست سال پیشم بوده ولی خیلی کمتر بوده

امروز پسره میره میبینه دوستش چند تا چند تا داره با دوستش میگرده اینم تنوع طلب میشه اون دوست دخترشو میاره اینم میکه منم هستم همینطور همینطور رواج پیدا میکنه

اکر بگم ك مردای قدیم متعد بودن اشتباه میکنم

خیلیاشون جند تا جندتا زن داشتن🤷🏻‍♀️

نمیدونم دلیل این حیانتا چ میتونه باشه ولی یکیش تنوع طلبیه

تا بداند که شب ما به چه سان می‌گذردغم عشقش دِه و عشقش دِه و بسیارش دِه.                   کام دنیا بر لبم هرگز نشد  اما گذشت کس چه میداند چه ها برما گذشت خنده بر لب بغض دنیا خورده ایم  خنده و بغض دنیا یکجا گذشت                                   خدایا شکرت بخاطره همچی شکرت ک منو ب همه ارزوهای قشنکم میرسونی. 1399/12/7وقتی تورو دیدم نمیدونستم زندگیم انقدر تغییر میکنه.                          1402/1/11نمیدونم کدوم حرفات و باور کنم سعی دن برای موندن من توی رابطه رو یا کاراتو.                        واسه موهاتون اکر کم پشته روغن رزماری بزنید واسه مژه هاتون روغن کرچک ناخوناتون و همش مرطوب نگه دارید اب زیادبخورید واسه روشن شدن پوستتون و الورا گه کاهی بزنید
آره 🥲 منم میگم چرا  ۲۰ سال پیش اینطوری نبود الان ۳۰ درصد فامیل طلاقی اند

مردای قدیمی تنوع طلب نبودن دیگه زیاد ، درضمن قدیما زن خوشگل خیییلی کم بود الان اینقدر زن خوشگل هس باعث شده مردا تنوع طلب شن

عزیز تهمت نزن مشکل همیشه از طرف فرد متاهله چه زن چه مرد

تهمتی نیست داریم گفتمان میکنیم 

بنظر شما یک مرد چقدر میتونه جلوی خودشو بگیره ؟ وقتی میبینه از طرف فقط پاشه که تو کفشه نمیشه گفت بی تقصیره ولی شاید اگر اون زن یکم پوشیده تر بود مرد خیانت کار فکر این کار به سرش نمیزد.؟! نظر...

تهمتی نیست داریم گفتمان میکنیم  بنظر شما یک مرد چقدر میتونه جلوی خودشو بگیره ؟ وقتی میبینه ...

من به اونایی که خیلی باز می‌گردن کاری ندارم ولی وقتی زنی خوشگل باشه هرچقدم با حجاب باشه مردا میمیرن براش خیلی دیرم این مواردو 

ی دلیلشم اینکه خانم ها حتی شوهرم دارن خوب هم هست دوست پسرم دارن حتی چند تا . و ی چیز عادی شده 

‌من رفته بودم آرایشگاه چند تا خانم متاهل داشتن صحبت میکردن همه شونم رفیق داشتن هیج خجالت هم نمی‌کشیدن درباره شون حرف میزدن .‌ 

تهمتی نیست داریم گفتمان میکنیم  بنظر شما یک مرد چقدر میتونه جلوی خودشو بگیره ؟ وقتی میبینه ...

نگاه الان خیلی خیانتا چتی ام هست

بدون اینمه طرف و ببینن

تا بداند که شب ما به چه سان می‌گذردغم عشقش دِه و عشقش دِه و بسیارش دِه.                   کام دنیا بر لبم هرگز نشد  اما گذشت کس چه میداند چه ها برما گذشت خنده بر لب بغض دنیا خورده ایم  خنده و بغض دنیا یکجا گذشت                                   خدایا شکرت بخاطره همچی شکرت ک منو ب همه ارزوهای قشنکم میرسونی. 1399/12/7وقتی تورو دیدم نمیدونستم زندگیم انقدر تغییر میکنه.                          1402/1/11نمیدونم کدوم حرفات و باور کنم سعی دن برای موندن من توی رابطه رو یا کاراتو.                        واسه موهاتون اکر کم پشته روغن رزماری بزنید واسه مژه هاتون روغن کرچک ناخوناتون و همش مرطوب نگه دارید اب زیادبخورید واسه روشن شدن پوستتون و الورا گه کاهی بزنید
ی دلیلشم اینکه خانم ها حتی شوهرم دارن خوب هم هست دوست پسرم دارن حتی چند تا . و ی چیز عادی شده  ...

میشه گفت خیلی از اینا واسه کمبوده

ولی اونایی ک کمبود ندارن نمی جشونه