2777
2789
عنوان

شوهرم ب مامانش پول عیدی داد

| مشاهده متن کامل بحث + 504 بازدید | 38 پست

من واسه مادرم طلا میخرم کادوی تولد عیدی حالا هر مراسمی ولی واسه مادر شوهرم نمیخرم چون مادر خودم نیس و قطعا ادم مادر خودشو بیشتر دوست داره

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین گلم شوهر تو وظیفشه برا مادرش کاری کنه مخصوصا اگه مادرش نیاز داره ولی برای مادر زن وظیفه ای ندارم .ولی تو اگه دوست داری به شوهرت بگو پول بده می‌خوام برا مادرم کادو بخرم و اینو بدون هر خرجی بکنه و دل مادرشو خوشحال کنه برکت زندگیتون بیشتر میشه من اینو به شخصه دیدم

یه سوال دارم گارد نگیرید لطفا خودم هم دختر دارم هم پسر 

چرا مادر زن ها همه محترمن مادر شوهر ها آویزون و بی فرهنگ ؟البته اینجا اینطوریه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

بیخیال حساس نشو، همسر منم به مامان و باباشو نفری یه تومن عیدی داد، ولی به خانواده من نداد.

در صورتیکه خانواده من به همون عیدی دادن ولی مامان و باباش به بچه هام هیچی ندادن😁

تنها کسی که باید از اون بهتر باشی، دیروز خودته

بله باید به مادرشماهم میدادن

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

یه سوال دارم گارد نگیرید لطفا خودم هم دختر دارم هم پسر  چرا مادر زن ها همه محترمن مادر شوهر ها ...

پیش منم این طوره 

خوردش ۸تومن حقوقشه 

ما ۵ تون 

فقط باید از ما کش بره

یه سوال دارم گارد نگیرید لطفا خودم هم دختر دارم هم پسر  چرا مادر زن ها همه محترمن مادر شوهر ها ...

ببین مادر زن از داماد چشم داشت نداره و طلبکارش نیست.

ولی مادرشوهرا البته نه همشون وظیفه پسر می‌دونن که خرجی بده و کمکشون باشه و این طلبکار بودنه برای عروس یکم سخته

تنها کسی که باید از اون بهتر باشی، دیروز خودته

هرکاری بکنی مادر خودش عزیزتره و به گردنش حق داره این یه واقعیته. تو هم اگه شاغل باشی مطمئنا همینکارو می کنی. البته یچیزی بگم بهت. شاید روش نشده به مادرت عیدی بده. بخصوص اینکه ثروتمند و محترم هم هستن. اخه تا حالا هیچ جا هیچ دامادی به مادرزنش عیدی نداده. عیدی رو بزرگترا میدن. حالا اینکه به مامان خودش داده بحثش جداست. خواسته جبران زحمات مامانش باشه

ببین مادر زن از داماد چشم داشت نداره و طلبکارش نیست. ولی مادرشوهرا البته نه همشون وظیفه پسر می‌دونن ...

نننن سختم نی ... ما گاهی هیچی نمیمونه برامون 

ولی اوناااا هرروز پارچه و لباس و خوراکی