2777
2789

اطلاعی ندارم 

ولی ی فامیل دارم از غریبه و اشنا پول گرفت ریخت تو ارز انصافنم اوایلش سود خوبی کرد تا عید پارسال چنان افت قیمتی کرد ک دیگه نتونست کمر راست کنه 

بیچاره مردم ک ب این الدنگ اعتماد کرده بودن انقدر زبون بازی کرد تا پول دادن

اطلاعی ندارم  ولی ی فامیل دارم از غریبه و اشنا پول گرفت ریخت تو ارز انصافنم اوایلش سود خوبی کر ...

حالا خداییش ادم اگه کاری میخواد بکنه که ریسکش زیاده نباید قرض کنه که...

من حقیقتش میخوام وارد این کار بشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون میشم اگه راهنمایی کنی

ببین برو تو نوبیتکس

https://nobitex.ir/signup/?refcode=647672

بعد فرم و پر کن ایمیل و هر چی لازمه. یه کد به ایمیلت میاد فک کنم یا لینک _که اگ لینک بود بزن روش تا وریفای بشه

بعدش میتونی کیف پولتو شارژ کنی

برداشت فقط موقعی انجام میشه که احراز هویت کنی.که کاری ندارهه برو تو پروفایل و مواردی که میخواد تکمیل کن. رو . ویرایش پروفایل بزن تا بتونی تکمیل کنی

جلو شماره مبایل تایید نوشته که بزن روش و جلو شماره ملی هم ارسال مدرک میاد که باید ارسال کنی

واریز با کارت یا حساب بانکی انجام میشه که باید هر دوش و تکمیل کنی که در پایین همون صفحه پروفایل زده اطلاعات بانکی _ بادقت وارد کن