2777
2789

سلام خانومای عزیز.ممنون میشم تجربیاتتون رو بهم اعلام کنین 

۱۹سالمه و مجردم هرروز یا یک روز درمیان حمام میکنم و یا اگه نشه حمام کرد لباس زیرمو عوض میکنم،از ژل شستشو هم استفاده میکنم 🥰ولی متاسفانه من کیست تخمدان پیدا کردم و از قبل هم تنبلی تخمدان داشتم الان تحت در مانم و قرص پیشگیری روکین استفاده میکنم برای آب شدن کیستم.

الان ترشحاتم تغییر کرده و با عرض پوزش شبیه پنیر شده و به شدت خارش و سوزش دارم.

چیکار کنم از شرش خلاص بشم آخه قبلا هم دچار عفونت بودم ولی الان بدتر شده 

از ته دلتون برام دعاکنید مشکلاتم حل بشه و به آرزوهام برسم🌹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راه حل من یکم سنتیه

استفاده میکنی؟

تو اسم منو میدونی! نه داستانمو...تو لبخند منو میبینی! نه دردمو... تو در نهایت متوجه چیزایی میشی که من رها میکنم! نه زخمام...تو میتونی حرفای منو بخونی! ولی ذهنمو نه..‌.پس لطفا نه راجبم نظر بده، نه قضاوتم کن... تو فقط یه بخش کوچیکی از زندگی منو میبینی... اونم اون بخشیه که خودم خواستم بهت نشون بدم :)
عفونت اگه داری با نشستن تو آب و سرکه طبیعی خوب میشه هفته ای دوبار ۲۰ دقیقه

اتقاضا انجام دادم ولی نه به این تایم زیاد آخه من یه مدت این کارو کردم کلا ترشحاتم کم شد و خارش گرفتم 

نمیدونم واقعا چیکار کنم 

من ترشحاتم خیلی زیاده بیش از حد واقعا نمیشه نپوشید 

اخه همون شرت پوشیدن ایقدبده که نگواصلامن دکترزنانم که رفتم میگفت خانم شرت میپوشی اینجوری شدی

کجازندگی میکنی

توروخداموقع کامنت گذاشت لایک نکنید
اره عزیزم خوشحال میشم از تجربیاتت استفاده کنم 

حنای اصل میخری

توی آب ولرم حل میکنی

حدود ده دقیقه میشینی توش

خیلی عالیه

پیشنهاد میدم برای اصلاح هم از نوره استفاده کنی

من خودم همین مشکلو داشتم 

اینکارو انجام دادم

خیلی خوب بود

تو اسم منو میدونی! نه داستانمو...تو لبخند منو میبینی! نه دردمو... تو در نهایت متوجه چیزایی میشی که من رها میکنم! نه زخمام...تو میتونی حرفای منو بخونی! ولی ذهنمو نه..‌.پس لطفا نه راجبم نظر بده، نه قضاوتم کن... تو فقط یه بخش کوچیکی از زندگی منو میبینی... اونم اون بخشیه که خودم خواستم بهت نشون بدم :)
اخه همون شرت پوشیدن ایقدبده که نگواصلامن دکترزنانم که رفتم میگفت خانم شرت میپوشی اینجوری شدی کجازند ...

مامانمم خیلی بهم میگه نپوش ولی من نمیتونم 

اصفهانم