2777
2789

من حساب کردم هر 3 شب احیا پریود هستم 😢😢

به نظرتون با لباس تمیز بشینیم دعا خوندن و... قبوله ؟؟ 

ی فاتحه یا صلوات برا شادی روح پدرم می فرستین 😔❤️  خیلی دلتنگتم پدر عزیزم.... اللهم صل علی محمد و آل محمد 💓

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

معلومه که قبوله . فقط موقع قرآن سر گرفتن ، قرآن رو باز نکن . بسته بذار روی سرت

پندار ما این است که ما مانده ایم و شهدا رفته اند،اما حقیقت آن است که زمان مارا با خود برده است و شهدا مانده اند((شهید آوینی))

منم پریودم..

اتفاقا شنیدم میگن دعا تو پریودی خیلی زودتر برآورده میشه و واقعا هم همینطوره...برو مسجد یه حسینیه هست واسه خانومها همیشه یا خونه با تی وی اعمال رو انجام بده..

من خودم تی وی ام هنوز وصل نشده با رادیو می‌خوام اعمال انجام بدم...بجز نماز و خواندن سوره هایی که سجده واجب دارند هر اعمالی رو میشه انجام داد.

My wedding date  ticker   is 
منم پریودم.. اتفاقا شنیدم میگن دعا تو پریودی خیلی زودتر برآورده میشه و واقعا هم همینطوره...برو مسجد ...

میگم زیارت عاشورا هم سجده داره 

مشکلی نداره بخونیم؟ 

ی فاتحه یا صلوات برا شادی روح پدرم می فرستین 😔❤️  خیلی دلتنگتم پدر عزیزم.... اللهم صل علی محمد و آل محمد 💓
میگم زیارت عاشورا هم سجده داره  مشکلی نداره بخونیم؟

ببین عزیزم سجده کلا یا واجبه یا مستحب...مثلاً سجده پس از شنیدن چهار جا از قرآن برای هر کی که بشنوه واجبه...چه زن پریود بشنوه چه زن پاک و همه باید واجب سجده کنند...مثلاً آیات سوره علق...اما آنچه که حرام هستش خواندن این آیاته...نه سجده کردنش..

سجده زیارت عاشورا هم میشه انجام داد و سجده مستحبی هستش

My wedding date  ticker   is