2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند وقتہ انجام دادی ؟  تار موھات خواب دارہ ؟ سیخ سیخی نشدہ یکم از مراحلش بگو

سه سال شایدم چهار نه اصلا سیخ نیس خوابش خوبه کسی متوجه نمیشه کاشته.پشت سرت بیحس میکنن و تکه ای رو میکنن و از اون مو برمیدارن و کاشت میکنن وبعدش بخیه میزنن.ابروهارو بی حس میکنن و کاشت رو انجام میدن .من رنسانس رفتم الان سینا هس اسمش.اونموقع نزدیک ده تومن تموم شد برام

سه سال شایدم چهار نه اصلا سیخ نیس خوابش خوبه کسی متوجه نمیشه کاشته.پشت سرت بیحس میکنن و تکه ای رو می ...

ممنون عزیزم کہ وقت گذاشتی توضیح دادی ❤

بعد یہ سوال دیگہ اینکہ میگن بعد کاشت یہ دور ریزش دارہ و اینا 

اون چطوریہ چہ مدت طول میکشہ تا دربیاد

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       
ممنون عزیزم کہ وقت گذاشتی توضیح دادی ❤ بعد یہ سوال دیگہ اینکہ میگن بعد کاشت یہ دور ریزش دارہ و اینا ...

خواهش میکنم جای تعجب اینه که من اصلا ریزش نداشتم ولی شنیده بودم اکثرا میریزه بعد دوباره درمیاد  

خواهش میکنم جای تعجب اینه که من اصلا ریزش نداشتم ولی شنیده بودم اکثرا میریزه بعد دوباره درمیاد  ...

وای چقدر خوب 🤩 کاش واسہ منم نریزہ ۔ منم نگران اون یہ دورہ کچلی ھستم ۔

دیگہ باید بگردم یہ جای خوب پیدا کنم 😍

ببخشید کہ وقتتو میگیرم😘😘😘😘 آخرین سوالمم بپرسم 

اینکہ چندساعت طول میکشہ ۔ بعد طوری ھست کہ  بعد از کاشت من خودم بتونم تنھایی رانندگی کنم برگردم ۔ بی حالی و این چیزا ندارہ ؟

چون نیتم اینہ شوھرم بچہ داری کنہ خودم تنھا برم

من پیش دکتر چعباوی زاده هم کاشت ابرو هم کاشت مو انجام دادم از کاشت ابروم 2 سالی میگذره خیلی راضیم خیلیا میگفتن پشیمون میشی ولی الان هرکی میبینه میگه چقد خوبه ابروهات

وای چقدر خوب 🤩 کاش واسہ منم نریزہ ۔ منم نگران اون یہ دورہ کچلی ھستم ۔ دیگہ باید بگردم یہ جای خوب پ ...

اصلا نگران نباش خیلی راحته به همه ی کارات خیلی راحت میرسی هیچ درد و سختی بعد کاشت نیست کچلی نداره ریزش داره یعنی مثل روز اول نیست ولی دوباره درمیاد البته بعد یکسال کاملا تثبیت میشه و عالی .مراقبت بعد کاشت رو طبق دستورشون انجام بدی هیچ نه سیخ سیخ میشه نه مشکل دیگه

وای چقدر خوب 🤩 کاش واسہ منم نریزہ ۔ منم نگران اون یہ دورہ کچلی ھستم ۔ دیگہ باید بگردم یہ جای خوب پ ...

خواهش میکنم عزیزم یه صبح تا حدود دو یا سه بعد از ظهر طول میکشه .یکم چشمها سنگین میشه اگه همراه داشته باشی بهتره ولی خودتم میتونی رانندگی کنی

من کلینیک شارمین کاشت ابرو کردم همونجوری که می خواستم ابروهام طبیعی و خوش فرم شده کاشت ابرو اگه خو ...

سلام عزیزم ممنون