2777
2789
عنوان

بنظرتون الان بلاکش کنم،ضایع نیست؟

112 بازدید | 13 پست

اون موقع ک کات کردیم،تو واتساپ بلاکش کردم و شمارشم پاک کردم.بعدا تلگرام نصب کردم ۉ دیگه اونجا بلاک‌نبود.دیروز اومد پی ویم و دیام تسلیت فوت مامانمو فرستاد(اشناعه)

و منم واسش نوشتم :ممنون.و الان پشیمونم و میگم کاش همون اول ج نمیدادم و بلاک‌میکردم.

بنظرتون الان بلاکش کنم ضایع نیست؟پیش خودش فک نمیکنه ک زورم گرفته از اینکه بحثو ادامه نداده؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم تسلیت گفته دیگه

اگه دوباره پیام داد بلاک کن

کاربری از تاریخ ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ به دوست عزیزم فروخته شد😁 خداحافظ                                                            لطفا فقط هموطنان ایرانی تو تاپیک هام شرکت کنن و یا ریپلای کنن ممنون🙏🏻❤️                                        ستمگران براستی گنهکاران بزرگی اند. اما ستم‌پذیران چه؟ ستم‌پذیری از دیدگاه اسلام همان اندازه گناه است که ستمگری.
اره.منم خواستم احترام حفظ بشه .اما میگم‌پیش خودش فک نکنه منتظرش بودم؟

نه بابا

کاربری از تاریخ ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ به دوست عزیزم فروخته شد😁 خداحافظ                                                            لطفا فقط هموطنان ایرانی تو تاپیک هام شرکت کنن و یا ریپلای کنن ممنون🙏🏻❤️                                        ستمگران براستی گنهکاران بزرگی اند. اما ستم‌پذیران چه؟ ستم‌پذیری از دیدگاه اسلام همان اندازه گناه است که ستمگری.
خب اینجوری فک‌نمیکنه من منتظرشم؟

نه بابا اصلا بزار فک کنه وقتیم پی ام داد بلاکش کردی دیگه میفهمه منتظرش نبودی 

هیچیم نگو حوابش ندی بلاکش کن البته اگه دیگه چیزی بین تون نمونده هان اگه قصدتون برگشتنه دیگه بشینن یه فرصت بهم دیگه بدین 

3رم از 2نیا...😶