2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اگه شکاکه چرا میگه پیش دوستش هرجوری دوست دارم بگردم یا چرا به دایی های خودم که همشون جوون و خو ...

ااخساس میکنم بعد ده سال فقط نگاه نبوده ممکن همسرت چیز بدتری دیده مثلا اینکه تو حالت بدی باشه  در حالی که به شما نگاه می‌کرده ؟! 

ببخشید ها ولی بعضیا اینقدر .... با فلانشون ور میرن😐🤢 یا خشتکشون باد می‌کنه 🤦یک چیزهایی که خود مردها خوب میفهمن چیه

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

تازه این پدر شوهرم بود برادرشو چی بگم

نگاه سنگین برادرشو خودمم حس کرده بودم

ولی نمیدونم همش فکرمیکردم من اشتباه میکنم به همسرم گفتم

گفتم نمیدونم شاید من اشتباه میکنم گفت نه خودم میدونستم ولی مرسی دستت دردنکنه که خودت اومدی بهم گفتی باهات حال کردم 

حالا برادرش خودش زن داره

عزیزم اگه شکاکه چرا میگه پیش دوستش هرجوری دوست دارم بگردم یا چرا به دایی های خودم که همشون جوون و خو ...

که اینطور

خب پس شما هم نرو خونه ش ،اما مادر شوهرت گناه داره گاهی اون نبود برید پیشش 

زیاد هم کشش ندین  

پوسته ی ظاهری چه اهمیت دارد، درونم ویران است عباس معروفی

ااخساس میکنم بعد ده سال فقط نگاه نبوده ممکن همسرت چیز بدتری دیده مثلا اینکه تو حالت بدی باشه  د ...

نمیدونم اونشو دیگه به من نگفتش

ادم چی میتونه بگه

جاابیش میدونی چیه مادر همسرم زنگ زده به همسرم گفته چرا دیگه نمیایید اینجا همسرم گفته دیل دارم نمیتونم بگم مادزش گفته نکنه بابات به زنت بدنگاه میکنه همسرمم گفته اره بعدش گفته خجالت بکش اون زنتو دخترخودش میدونه

خانما شمابگید اگه چیزی نیست مادرشوهرم از کجافهمیده همسرم بخاطراین موضوع نمیره و نمیاد

بعد زنگ زده به خواهرشوهرم گفته که همسرمن بهش اینجوری گفته

نمیدونم اونشو دیگه به من نگفتش ادم چی میتونه بگه جاابیش میدونی چیه مادر همسرم زنگ زده به همسرم گفت ...

پدرش‌وهرت دست پیش گرفته پس نیفته 😐 یاد یک بنده خدا افتادم دقیقا قبل اینکه من حرفی بزنم گودرز و به شقایق ربط داده بود که خطای خودشو پنهان کنه 🤦 

اتفاقیه که افتاده دم شوهرت گرم و دو دستی بچسب بهش

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

پدرش‌وهرت دست پیش گرفته پس نیفته 😐 یاد یک بنده خدا افتادم دقیقا قبل اینکه من حرفی بزنم گودرز و به ش ...

دقیقا

پدرشوهرم رو مادرشوهرم حساسه نمیزاره تنهایی یه بازار بره مادرشوهرم فقط اجازه داره تنهایی تو محل دربیاد میترسه کسی زنشو انگشت کنه چون خودش تو جوونیاش تو بازار زن مردمو انگشت میکرد

الان از خانواده شوهرم بخاطر این جریان تقریبا متنفرم  یعنی حالم از مرتیکه بهم میخوره  دفع ...

چقد بد واقعا حق داری کسی با این سن و سال و این کارا دیگ هیچی روش تاثیر ندارع همون دوری کن ادم چ چیزایی میشنوه اعصابش خرد میشع