2777
2789

یکی از فامیل های دور ما برا خواهرم تعریف کرده بود خونه مادرشوهرش تنها بوده پدرشوهرش قسمش داده ازش رابطه میخواسته 😷😷اینم از خونه رفته بیرون چند وقت بعد هم شوهرش فوت شد دیگه با خانواده اونا رفت و آمد نکرد

ای حال نا معلوم آروم باش آروم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من داماد میشناسم که به مادرزنش چشم داره و حتی موقع س ک س با زنش چندبار اسم مادرشم اورده متاسفانه دن ...

واقعا جای تاسف دارع حالم ازاین دنیا ب هم میخوره

ملکه ی جهنم خودت باش نه فرشته ی بهشت بقیه

خدا رو شکر  من ندارم   دارم کم کم میترسم

من به تمام آرزوهایم قول رسیدن دادم پس خدا جون به لطف تو خیلی نیاز دارم با احمق بحث نکن چون اون تو رو اندازه خودش پایین میاره تا بتونه زمینت بزنه با آدم بی شعور بحث کردن مثل کشتن پشه رو صورت خودته  خودت آسیب میبینی 

پدرشوهرمن خیلی شوخ های  س ک س  ی و حر فای بی ادبی میزنه  جارهام به حرفاش میخندن و اونم کیف میکنه ولی از روز اول شوهرم گفت به پدرم محل نده 

پسری که بلد باشه موببافه رو اصلا قبول ندارم😁چون حتما رو موهای یکی دیگه تمرین کرده که یاد گرفته 😑فقط اینایی که تو بیوی اینستا نوشتن :"من میسازم و دنیامو یه نفره"  ملات کم نیاری اوستا😁🤣🤣🤣🤣🤣درخواست دوستی ممنوع چون لغو میکنم با تچکر😁😁😁 یه زمانی تمام دنیام بودی الان به اندازه ای تمام دنیا ازت متنفرم  عوضی
حالا همسرت چی دیده که اینجور استنباط کرده

همسرمن ادم شناس قهاریه از یه نگاه طرف رومیشناسه اوایل ازدواج فکرمیکردم الکی داره روبقیه اسم میزاره زیادی حساس ولی بعداز چندوقت حرفهاش تک تک بهم ثابت شد

همسرم ادمی نیست که الکی حرف بزنه شاید اغراق کنه اونم میگم شاید ولی حرف دروغ اصلا

الان دیگه بعداز ۱۰سال هرحرفی میزنه بدون چون و چرا قبول میکنم

اینم بگم اون اصلا منو مقصرنمیدونه چون واقعا میدونه من چجوری باپدرش رفتارمیکنم

همسرمن ادم شناس قهاریه از یه نگاه طرف رومیشناسه اوایل ازدواج فکرمیکردم الکی داره روبقیه اسم میزاره ز ...

پدر شوهر من ب پرستار مادرشوهرم دست درازی کرده اون بنده خدا هم برام تعریف کرد 

پدرشوهرم 84 سالشه 

میگفت از پشت بغلش کرد س ی …هاشو گرفته مادرشوهرم خونه بوده تو پذیرای اینم تو اشپزخونه 

❌🚫لایک نکنید🚫❌ممنونم
یاحسین  خب شاید شوهرت شکاکه ؟؟اخه مگه میشه ؟

عزیزم اگه شکاکه چرا میگه پیش دوستش هرجوری دوست دارم بگردم یا چرا به دایی های خودم که همشون جوون و خوشتیپن چیزی نمیگه یا حتی به داماد خودشون شوهر خواهر خودش