2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی کاری نکرده باور میکنید من خودم متوجه نشدم  اخه من خیلی تواین باغ هانیستم فکرمیکردم چون با ...

حالا همسرت چی دیده که اینجور استنباط کرده

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
پدرشوهرا هم شاخ شدنا. من پدرشوهرم به همسایمون گفته بود مواظب باش ببین عروسم با کسی حرف نمیزنه دوست پ ...

وای

پسری که بلد باشه موببافه رو اصلا قبول ندارم😁چون حتما رو موهای یکی دیگه تمرین کرده که یاد گرفته 😑فقط اینایی که تو بیوی اینستا نوشتن :"من میسازم و دنیامو یه نفره"  ملات کم نیاری اوستا😁🤣🤣🤣🤣🤣درخواست دوستی ممنوع چون لغو میکنم با تچکر😁😁😁 یه زمانی تمام دنیام بودی الان به اندازه ای تمام دنیا ازت متنفرم  عوضی
کجای کاری من متوجه نشدم خوده همسرم متو جه شد الان رفت وامد نداریم رک تو صورت مادرشم گفت شوهرت به زن ...

یاحسین 

خب شاید شوهرت شکاکه ؟؟اخه مگه میشه ؟

پوسته ی ظاهری چه اهمیت دارد، درونم ویران است عباس معروفی

من دیدم یه مورد با هم زندگی میکردن وقتی شوهره نبود به عروسه دست زده بوده نوازش واینا عروسه هم خواب بوده از خواب میپره فرار میکنهدخونه باباش بابای دختره ک می‌شنوه سکته میکنه میمیره بنده خدا هنوزم جدا نشده دختره ولی دیگه با خانواده شوهرش زندگی ورفت وامد نمیکنه

بی کسی دردِ بی درمان وبی پایانِ من😔
مگه چیکار کرده خودت متوجه نشدی شوهرت شده،،، شاید سوتفاهم شده منظوری نداشته 

اخه یه ادم چجوری میاد به زنش روش بشه بگه پدرم بهت چشم بد داره 

خداوکیلی اونجاکه میریم ساده ترازهرجای دیگه میرم فقط یه مدادمیزنم توچشمم در صورتی که خونه مامانمینا یا حتی خیابون ارایش میکنم اونجا کشادترین لباسهایی که دارم رومیپوسشم کاملا سرسنگین میرم بازم

اخه اگه اینجوری باشه چرا راجبه دوسنش که رابط خانوادگی داریم راحت جلوش میگردم این حرف رونمیزنخ