2777
2789
عنوان

هر روز خونه مادرشوهرمیم😂

| مشاهده متن کامل بحث + 676 بازدید | 43 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یک روز هم نمیتونم اینجور زندگی کنم فرت فرت خونه مادر شوهر باشم  ده سال هم هست عروسی کردم ن دوران عقد ن تا الان خونشون نخوابیدم نزدیک نیستیم بهم زیاد اما خب از اول خیلی سنگین رفت و آمد کردم اگر هم بخوام برم یا بیاد زنگ می‌زنیم از قبل دعوت میکنیم اون هم خیلی خیلی کم کلا رفت و امدمون خیلییییی محدود و دورادور 

جایی‌ خوانده بودم که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل می‌دهدو تجربه را زیاد می‌کند. هیچ جا ننوشته‌اند که درد با یک زن، با یک مادر چه می‌‌کند. مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه می‌‌روند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌‌تفاوتی‌ گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز درد چیزی نمی‌روید، و گیسوانی که رقص بر شانه‌های زنانه را به خاطر نمی‌‌آورند. مادرانی بی‌ هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک. هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌‌روند چیزی ننوشته است.

نرو منم مادرشوهرم اولا اینجور بود ی روز بهش گفتم من از اینجایی ک هستید متنفرم دوس ندارم بیام بعدم زندگی منو پسرت اینجور داغون میشه من هرروز خونه شمام میشه هرروز برم خونه بابام؟ گف ن! گفتم پس پسر توم هرروز نمیتونه بیاد ب تو سر بزنه.... از همون موقع هفته ای یبار میریم جمعه ها و عصر بر میگردیم خیلی کم پیش میاد شب بمونیم.... توم ی تذکر بده شاید ناخواسته اینجور میکنه

مادرمنم همینطوره هرشب زنگ میزنه شام درست کردم بیاین،منم دوس دارم خونه خودم باشم راحت‌ترم ولی همسرم دوس داره بریم اونجا. موندم این وسط

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

چهدجالب من فکرکردم تنهاهستن شوهرندارن خودشون چه حوصله ای دارن بلاخره بایدبزاری برداری استراحت داشته باشی حتماخیلی وابستع هستن اگرخودتون دوست نداریدکم کم کمش کنیدمن مامان خودم همین جوروابسته هست اگه من بخوام زیادبرم هم ایشون اذیت میشن چون بازعادت میکنن به ماخیلی هم خودم برای همین وقتی میگن بهانه میارم واینادیگه توهفته یک بارالی دوبارمیرم

همیشه جواب نده.. بعدش زنگ بزن بگو دستت بند بوده خواب بودی هر هفته یکبار برو ، بقیه اوقات خودتو درگی ...

من اگه یبار دستشویی باشم جواب ندم تلفن مادر شوهرمو قیامت میشه واسه همینم همیشه باهاش قطع رابطم،بدنم کشش دعوا و حرفای مزخرفشو نداره،مثلا دستشوییم زنگ میزنه میرسم میبینم پشت بندش پیام چرتو پرت داده که اره منم دیگه جواب زنگای شمارو نمیدم چقد کارتون زشته و کلی چرتو پرت که یعنی از عمد جواب ندادیم