2777
2789
عنوان

هر روز خونه مادرشوهرمیم😂

| مشاهده متن کامل بحث + 676 بازدید | 43 پست
مادرمنم همینطوره هرشب زنگ میزنه شام درست کردم بیاین،منم دوس دارم خونه خودم باشم راحت‌ترم ولی همسرم د ...

بگو مرسی ولی میخوام فلان غذا که شوهرم دوست داره رو درست کنم دوتایی باشیم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه قصدش دلتنگی و احترامه و بچت اونجا خوشحاله نه هرروز ولی خوبه که زنگ میزنه

نمیدونم چرا هی میخواد من جلو چشمش باشم دلتنگی وقتی معنا میده ک چند ماه نبینه اخه نمیذاره 24 ساعت بشه ک از خونش برگردیم 

مریم امیرجلالی مناطق محرومم🚶‍♀️🚬
بگو مرسی ولی میخوام فلان غذا که شوهرم دوست داره رو درست کنم دوتایی باشیم

همسرم تا میبینه مادرم زنگ زده زود بچه هارو آماده میکنه منم مجبور میشم برم،دیشب گریه ام گرفت ولی بازم اومدیم

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

من اگه یبار دستشویی باشم جواب ندم تلفن مادر شوهرمو قیامت میشه واسه همینم همیشه باهاش قطع رابطم،بدنم ...

وااا😐😑خو هر کسی جواب تماس هر کسی رو ممکنه نتونه بده

منصفانه تر این بود که هرکس تاوان نفهمی خودش را میداد..

نرو منم مادرشوهرم اولا اینجور بود ی روز بهش گفتم من از اینجایی ک هستید متنفرم دوس ندارم بیام بعدم زن ...

والا مادر شوهر شما خیلی خانمه که با این حرفای شما قشقرق بپا نکرده،نمیگم حرف بدی زدیا ولی مادر شوهر من بود شر بپا میکرد 

خدا ورشون داره فقط.هیچکاری بهمون ندارن همین خیلی زجرآوره.چون وضع مالیشون خیلی خوبه از ما خیییییلی فا ...

خداشاهده پدرشوهرم اینا خیلی وضعشون خوبه اما حتی کادوی عروسیمم ندادن خیلی ناحقی تو زندگیمون کردن از بس،جوش،زدم پیر شدم اونم تازه ۲۱سالم شده .

شوهرم میره خونشون من نه .

م‍‌ث‍‌ل اون #م‍‌ت‍‌رس‍‌ک‍‌ی ک‍‌ه ت‍‌ا اب‍‌د #د‌س‍‌ت‍‌اش ب‍‌ازه ام‍‌ا ک‍‌س‍‌ی #ب‍‌غ‍‌ل‍‌ش ن‍‌م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه🚶🏼‍♂️ ️ 
ناراحتم ک تاپیک زدم  خندم برا کنترل کردنشه 😂

به نظر میاد خودت زیاد ناراضی نیستی یا حداقل عادت کردی که این موضوع خنده میاره رو لبت....به هر حال اگه میخوای این اتفاق نیافته و مجبور نشی هر روز بری خونه مادرشوهرت بهتره رک به همسرت بگی و دلایلت رو بدون هیچ توهین و کاملا منطقی براش توضیح بدی...اگه نشد بعدش یه چند روز بردار برو خونه مامانت تا کم کم از سر مادرشوهرت بیافته دعوتای بی جوابش

نمیدونم چرا هی میخواد من جلو چشمش باشم دلتنگی وقتی معنا میده ک چند ماه نبینه اخه نمیذاره 24 ساعت بشه ...

حتما مادرشوهرت سنش زیاد نیس مادرشوهرمن از کمر درد حال و حوصله مهمون نداره ما یه شهر دیگه هستیم کلا کم میرم وقتی هم میرم بیشتر خونه مامانم میرم درکش میکنم با اینکه برم فقط غذا درست میکنه سفره پهن جمع کردن و ظرف شستن همه چی با خودمه و نمیذارم بچم زیاد ریخت و پاش کنه و اگه کاری هم کنه خودم جمع و جور میکنم مادرشوهرت خوب حوصله ای داره بیشتر برای خودش سخته همش مهمون 

خداشاهده پدرشوهرم اینا خیلی وضعشون خوبه اما حتی کادوی عروسیمم ندادن خیلی ناحقی تو زندگیمون کردن از ب ...

من خاهرشوهرام هرکدوم ۴ تا خونه دوطبقه بالای شهر دارن ماشین انچنانی و...ولی از گدایی دارن میمیرن

نمیدونم چرا هی میخواد من جلو چشمش باشم دلتنگی وقتی معنا میده ک چند ماه نبینه اخه نمیذاره 24 ساعت بشه ...

بعضیا میخوان عروس تو زیر دست خودشون باشه تو پخت و پز و بشور و بساب کمک حال باشه و چون مشکل مالی ندارن مسئله ای با شام و ناهار موندن عروس ندارن و از طرفی تو تربیت نوه هم نظارت دارن هم دخالت،و از رفت و آمد پسرشون و خونه بودن و نبودنش و اینکه میتونه زندگیشو مدیریت کنه یا مثلا سر پسرشون رو گرم کنن پسره شیطنت نکنه و رفیق بازی نکنه و..،عروس هم کمتر خونه باشه و دوست و رفیقاش و دعوت نکنه و فک و فامیل عروسشون کمتر برن خونه پسرشون، و پسرشون پولاشو پس انداز کنه و..

هرچی به تعادل خوبه هفته ای یه بار از غذا و نهایت دو سه روز یه بار در حد شب نشینی..فوق فوقش..

مدام قاطی شدن چه با خانواده عروس چه با خانواده داماد چه با دوست و رفیق چه با فامیل ..خوب نیست.. هرچی تعادل خوبه

وااا😐😑خو هر کسی جواب تماس هر کسی رو ممکنه نتونه بده

آفرین دقیقا،اما نمیفهمه که،آخرین بار چند ماه پیش دیگه زدم به سیم آخر که من جرات ندارم برم دستشویی،یا خواب باشم یا حمام تمام تنو بدنم میلرزه شما زنگ بزنی من جواب ندم،دیگه سیم کارتمو میخوام عوص کنم شمارمم نمیدم بهتون،ازون روزم باهاش قطع ارتباطم واقعا انسان انقدر بی درک،هزار بار بابای خودم مامان خودم زنگ زدن جواب ندادم حتی نپرسیدن چرا جواب ندادی اما اون هربار شر میزاره

آفرین دقیقا،اما نمیفهمه که،آخرین بار چند ماه پیش دیگه زدم به سیم آخر که من جرات ندارم برم دستشویی،یا ...

حالا من چن ماه یه بار یه زنگ میزدن یه مدت بود منطقه ما برق زیاد میرف تلفن ما هم بی سیم بود کلا برق میرف قطع بود یه بار زنگ زده بودن برق نبود و فک کردن من از عمد جواب نمیدم بعدش دیگه بهم زنگ نزدن البته دعوا و قشقرقی در کار نبود بماند وقتی هم زنگ میزدن با پسرشون کار داشتن جواب نداده بود به من زنگ میزدن هیچی دیگه بعدش دیگه زنگ نزدن منم دیگه زنگ نمیزنم فقط حضوری میبینمشون مگه عیدی روز پدر مادری یا مریض بشن و چیزی باشه بهشون زنگ بزنم