2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم من فک کنم هستم. مجردم البته. ولی کلا بخاطر این مسائل ازدواج نکردم. اصلا نمی‌تونم اجازه بدم‌ .۲ ...

من یه ساله ازدواج کردم...بعد ازدواج متوجه شدم...خیلی سخته ولی قابل درمانه

برو دکتر عزیزم. منم مجرد بودم فهمیدم دارم همون موقع درمان کردم خداروشکر

متاسفانه دکتر های متخصص زنان کاری نمیتونن کنن برای درمان..من خیلی جاها رفتم نهایتا میگن جراحی که اشتباهه محضه

باید رفت سک.س تراپ

من یه ساله ازدواج کردم...بعد ازدواج متوجه شدم...خیلی سخته ولی قابل درمانه

الان خوبی؟

من از همون اول متوجه یه سری تفاوتا شدم. مثلا من تو این سن هییییچ غریزه ی جنسی ندارم. بعضیا با حالت دلسوزی فک می‌کنن دارم واسه رابطه با شوهر می‌میرم، ولی نمی‌دونن من کلا تو این فازا نیستم، از همون نوجوونی میلی نداشتم فک کردم بزرگ بشم درست می‌شه. اما الان فهمیدم که کلا نمی‌تونم بپذیرمش. البته از یه لحاظ خوبه، فشاری روم نیس🤭🤭 بقیه هم سن و سالام همش می‌گن نمی‌تونیم کنترل کنیم و اینا...

آقایون توی تاپیک های من حق هیچگونه اظهار نظری ندارن

متاسفانه دکتر های متخصص زنان کاری نمیتونن کنن برای درمان..من خیلی جاها رفتم نهایتا میگن جراحی که اشت ...

قرص ندادن بهت؟ ببین با آرامبخش ممکنه جواب بده. اگه معذوریت مذهبی نداری راه های بیشتری هست که من با اونا خیلی بهتر شدم

الان خوبی؟ من از همون اول متوجه یه سری تفاوتا شدم. مثلا من تو این سن هییییچ غریزه ی جنسی ندارم. بعض ...

نه اشتباه نکنید..به معنی بی میلی نیست...اتفاقا ادم گرم مزاجی هستم..اما برای دخول مشکل دارم...انقباض زیاد اجازه ی رابطه نمیده