2777
2789
برو دکتر عزیزم. منم مجرد بودم فهمیدم دارم همون موقع درمان کردم خداروشکر 

جدی؟ آخه واقعا قصد ازدواج ندارم. اگه درمان کنم اونوقت بخاطر فشار مجبور می‌شم ازدواج کنم. حداقل بذارم اگه مهر کسی به دلم افتاد و موقعیت مناسبی واسه ازدواج بود، برم پی درمان.

آقایون توی تاپیک های من حق هیچگونه اظهار نظری ندارن

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

قرص ندادن بهت؟ ببین با آرامبخش ممکنه جواب بده. اگه معذوریت مذهبی نداری راه های بیشتری هست که من با ا ...

چرا همه رو امتحان جردم...از بیحسی بگیر تا قرص و حتی بی هوشی...هیچ کدوم درمان نیست..بشه هم فقط برای یه باره

درمانم رو با دیلاتور شروع کردم..از لحاظ شرعی هم مشکلی نداره

نه اشتباه نکنید..به معنی بی میلی نیست...اتفاقا ادم گرم مزاجی هستم..اما برای دخول مشکل دارم...انقباض ...

پس من که کلا بی میلم چی؟ حتی یه بار هم نمی‌تونم تصورش کنم این موضوعو، ترسناک نیس؟ 

عزیزم من فک کنم هستم. مجردم البته. ولی کلا بخاطر این مسائل ازدواج نکردم. اصلا نمی‌تونم اجازه بدم‌ .۲ ...

از کجا فهمیدی

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
چرا همه رو امتحان جردم...از بیحسی بگیر تا قرص و حتی بی هوشی...هیچ کدوم درمان نیست..بشه هم فقط برای ی ...

دیلاتور منظورم نبود. ولی ایشالا جواب بده بهت. اخه واژینیسموس بیماری جسمی نیست که جسمی درمان بشه بیشتر روانیه

از کجا فهمیدی

نه، دوستان گفتن که مشکل من یه چیز دیگس. من انگار بی میلی دارم، از رابطه هم شدیدا می‌ترسم. به این دلایل هم تا حالا ازدواج نکردم.

پس من که کلا بی میلم چی؟ حتی یه بار هم نمی‌تونم تصورش کنم این موضوعو، ترسناک نیس؟ 

میتونی بری دکتر سک.س تراپ و روانشناس

اینکه کلا تمایل نداری واژینیسموس نیست

نه اشتباه نکنید..به معنی بی میلی نیست...اتفاقا ادم گرم مزاجی هستم..اما برای دخول مشکل دارم...انقباض ...

من بودم

باید از نظر ذهنی خودتو رها کنی

و در اختیارش بزاری چند بار اینکار و کنی لذتش میاد دستت کلا خوشت میاد

من منم