2777
2789
عنوان

کار کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 598 بازدید | 42 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بعدشم انقدر که شما غر میزنی و به خودت خر میگی،از چشم همسرتم میفتی منم شاغلم اتفاقا خیلی وقتا خسته م ...

شرایط شما با شرایط اسی خیلی فرق داره ، اون داره کار میکنه اما هیچ پولی نصیبش نمیشه ، برا همین تحت فشار هست 

وقتی دوست نداری بری سرکار خب نرو ببینم شوهرت اصلا به خستگیت و فشار روحیت توجه کرده از اینکه دوست دار ...

میدونی منی که توانایی ندارم و خسته ام غر که بیرون نمیریم ورزش نمی‌کنیم فلان نمی‌کنیم 

چجوری وقت کنم؟ چجوری توانش رو داشته باشم

وقتی کار خونه هست 3 روز در هفته کلاس هست که باید بخونم بعدش کار بیرون هست 

دیگه انرژی ای میمونه واسم؟ 

ببین عزیزم آدم ها باهم فرق دارن

من خودم مثل شما دوست ندارم کار بیرون بکنم خدا رو شکر نیاز مالی هم ندارم

ولی آدمی رو میشناسم که با اینکه وضع مالی اش خیلیی از من بهتره با وجود دوتا بچه کوچیک کار میکنه 《 فقط چون دوست داره 》

نباید کاری که دوست نداری رو بکنی شما توی این زندگی یه حق و حقوقی داریی هیچ جای دنیا و تو هیچ فرهنگی این نیست  که یه خانم کار کنه و درآمدش رو کامل بده به شوهرش بدون اینکه به قول خودت حتی یه هزاری برا خودش برداره

برعکس وظیفه اونه که شما رو تامین کنه و اگه این قدرت رو نداشت نباید ازدواج میکرد

نه عزیزم من لیسانس بازرگانی دارم ولی نشدشاغل بشم.اما الان مجدد دارم برای کنکور تجربی آماده میشم.

شمام موفق باشید عزیزم ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازه ست😉

بالاخره یه روز ، صبح میشه این شب ، باز میشه این در ...
ببین عزیزم آدم ها باهم فرق دارن من خودم مثل شما دوست ندارم کار بیرون بکنم خدا رو شکر نیاز مالی هم ن ...

من دوست دارم لذت ببرم از کاری که میکنم ولی واقعا وقت ندارم برای خودم برای ورزش برای شادی 

یجا هم میرم فکر هزارتا چیز رو باید بکنم اینکه فردا ناهار نداریم یا ناهار چی درست کنم یا درس نخوندم 

الان بعد کارم سریع باید برم خونه بعد 1 ساعت برم کلاس 2ساعت و نیم بعد بیام خونه دوباره شام و ناهار و درسهای رو هم شده بخونم واقعا نمیدونم بنظرت این زن بشاش و سرحال و جون برای بدمينتون بازی کردن داره؟ منی که عاشق این رشته ام 

تازه خیلی لطف میخواد بکنه باشگاه ثبت نامم بکنه که گفتم وقتش رو ندارم و نمیتونم