2821
2789
عنوان

کار کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 42 پست
منم مث توام چندماهه ک طرحم تموم شده دیگه دنبال کار نرفتم بعضی وقتا حوصلم سرمیره ولی درکل راضیم ک شا ...

با کار کردن بیرون مخالفم وگرنه این همه سختی تحمل نمیکنم که زبان هامو تقویت کنم تا تو خونه به کار برسم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من همین حقوق میریزن مستقیم میزنم به حسابش

خب برا چی میزنی حقوق توعه!! 

همین دیگ تو کار میکنی اون لذتشو میبره

معلومه مخالفه با کار نکردنت! 

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

بعدشم انقدر که شما غر میزنی و به خودت خر میگی،از چشم همسرتم میفتی

منم شاغلم اتفاقا خیلی وقتا خسته میشم بی حالم ولی به شوهرم میگم عاشق کارمم میرم سرکار حالم خوب میشه خوش میگذره هرچند حقوقشم عالی نیست

هر از گاه برا خودم چیزایی که دلم بخوادو میخرم بدون اطلاع همسرم 

کلا راضیم

بالاخره یه روز ، صبح میشه این شب ، باز میشه این در ...
وقتی دوست نداری بری سرکار خب نرو ببینم شوهرت اصلا به خستگیت و فشار روحیت توجه کرده از اینکه دوست دار ...

نه هیچ توجهی نکرده 

از این دردم میاد 

دوستمون میگه چرا میگه خر خر 

چون واقعا دقیقا فکر که میکنم ادم عاقل انقدر ساده نمیشه

درخواست کردم ازش رفته تو قیافه واسم 

دیشبم کلی داد و دعوا من نمیخوام و اینا 

اونوقت من باید رفتارم هیچ فرقی نکنه خیلی با میل و شوق باشم  

قشنگ درک میکنم خیلی ناراحتی و دلت پرهه

ولی الان مشکلت همسرته یا کار کردن؟؟

اگه نمی خوای کار کنی یا کاری که میکنی رو دوست نداری خب ادامه ندهه  تا جایی که فهمیدم همسرت حتی مخالفم نیست خب نکن مگه چندبار بدنیا می یای؟  مگه چه قدر وقت برا زندگی داری که این جوری خرابش میکنی؟؟

بعدشم انقدر که شما غر میزنی و به خودت خر میگی،از چشم همسرتم میفتی منم شاغلم اتفاقا خیلی وقتا خسته م ...

میشه بگید شغلتون چیه .اگه دوس داشتید بگید.

میان دیوانگان دیدم،هزاران عاقل مُرده👌
من همین حقوق میریزن مستقیم میزنم به حسابش

عزیزززم

دقیقا چون انگیزه مالی نداری اینقدر سختته

من جایی کار میکردم خیییلی سختم بود ، اما پولش خوب بود و اون پول باعث میشد تحمل کنم

آخه چرا اینجوری میکنی

اینقد عذاب کار رو بکشی بعد همه رو بدی بره ؟ پس خودت چی ؟ 

نمیگم مشارکت نباشه، اما سهم‌ خودت نادیده گرفته شده، نمیدونم چرا

انگار داره ازت سواستفاده میشه 

بعدشم انقدر که شما غر میزنی و به خودت خر میگی،از چشم همسرتم میفتی منم شاغلم اتفاقا خیلی وقتا خسته م ...

میدونی من اگر میگم خر برای تمام محبت ها و کارهایی که میکنم 

منی که تا حقوقم رو میدن میریزم به حسابش درده که یه هزار تومن هم برنمیدارم 

بخدا تا تو زندگی کسی نیستین قضاوت نکنین 

پیش شما خر رو گفتم نه اون 

اونم انقدر حالم بده و غصه دارم نوشتم 

نه هیچ توجهی نکرده  از این دردم میاد  دوستمون میگه چرا میگه خر خر  چون واقعا دقیقا ...

نرو سر کار منم ماه به ماه بکی بره سرکار و حقوقش صاف بیاد تو حسابم معلومه میگم برو سر کار حق نداری بیکار بشی

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز