2777
2789

اگه اره تعریف کنید دوستان

مثلا یکی ک همش بدی میکنه و  گناهان زیادی مرتکب شده و خداوند جلوی چشم سایرین اونو ب سزای عملش رسونده...

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم قبلا غیبت و قضاوت زیاد میکردم 

دقیقا توی موقعیت و شرایط همون افراد قرار گرفتم 

یهو همه چی برعکس شد و جاهای ما با هم عوض شد

چرخ روزگار میچرخه 

و من اوایل خیلی از خدا شکایت میکردم که چرا من وقتی گناه میکنم سریع باید جواب پس بدم اما بقیه نه، اما الان خیلی خیلی خوشحالم که خدا من رو همین جا آگاه کرد که اشتباهاتم رو تکرار نکنم

بله  بسیار. به قول شوهرم آدم یه لیوان آب میخوره ۱ساعت بعد جیشش میگیره صددرصد تو این دنیا باید ...

عجب تفسیری...خیلی حق بود

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤

شوهر خالم

زن دوم داشت خالمو خیلی ادیت کرد کلا زن و بچه رو ول کرده بود زن دومه زنگ میزد به خالم فحش میداد برعکس بود

خونه بنام خالم بود هر دوماه یکبار میومد خالمو به کتک میگرفت تا خونه رو بزنه بنامش زن دومه یادش میداد

خالمم همیشه یه نفرین ورد زبونش بود تیکه تیکه بشه

همینجور شد  تیکه تیکه شد چیزی برای تشیح جنازه نبود

شوهر خالم زن دوم داشت خالمو خیلی ادیت کرد کلا زن و بچه رو ول کرده بود زن دومه زنگ میزد به خالم فحش ...

مو های تنم سیخ شد

خیلی خیلی به خالم ظلم کرد  الان خالم حلالش کرده خالم و بچه هاش خیلی مظلومن هر شب میاد تو خواب ...

همینه ک میگن دنیا دار مکافاته...مرسی ک تعریف کردی...

همینه ک میگن دنیا دار مکافاته...مرسی ک تعریف کردی...

اره چون جلو چشمم دیدم خیلی امیدوارم

ظالما هر کاری که دوست دارن میکنن عینه خیالشون نیست  ولی خدا نمیزاره حق مظلوم پایمال شه صبر خدا زیاده ولی یه روز جواب کار بدشونو میبینن