2777
2789
عنوان

کار پر سود

11791 بازدید | 18 پست

سلام دوستان عزیزم 

سمت خونمون یه پاساژ دوطبقه هست ک طبقه دومش یه مغازه هست ک به بودجه من میخوره البته طبقه اول پاخور عالی داره ولی طبقه دوم پا خورش کمه خرج زندگیا زیاده و واقعا با یه شغل نمیشه گذروند حالا میخوام یه کاری رو شروع کنم موندم بین بدلیجات ونقره ادویه و خشکبار ولباس زیر و شال و روسری نظر شما چیه سرمایه ام کمه میترسمم ضرر کنم کدومش بنظر شما بهتره؟ 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

زنانه و بچه هر چی بزنی خوبه مخصوصا لباس بچه 

من خودم عطاری دوست دارم اما خطریه و بلد بودن میخواد ممکنه جنس بیاری خراب بشه ندونی چجوری نگه داری کنی 

بدلیجاتم اونقدری نیاز مردم نیست که فروش خوبی داشته باشه

زنانه و بچه هر چی بزنی خوبه مخصوصا لباس بچه  من خودم عطاری دوست دارم اما خطریه و بلد بودن میخو ...

عزیزم عطاری شنیدم میگن شغل خوبیه لباس بچه یا عطاری میدونین چقدر درآمد داره؟

عزیزم عطاری شنیدم میگن شغل خوبیه لباس بچه یا عطاری میدونین چقدر درآمد داره؟

نه دقیق نمیدونم 

ولی یادمه خواهرم یکیشون مزون لباس عروس و لوازم‌تزییناتی داشت هرچی در میاورد همش سود بود خیلی خوب 

یکی دیگشونم مغازه لباس بچگونه داشت شعبه مفتکده لباسای ارزون میاورد با سود کم میفروخت اونم فروش خوبی داشت 

واقعا ؟میدونین ماهی چقدر درآمد داره آخه باید ببینم میصرفه یانه؟ 

آره عطاری معمولا تو خبابون جواب میده نه تو پاساژ..ولی این کافه های تو پاسا|ژها جهت رفع خستگی خیلی خوبن مغازه دارام استقبال می کنن یه نفرم میتونی بیاری برات کار کنه .درامدشو نمیدونم واقعا ولی فکر نمی کنم کار بدی باشه

زیاد سخت نگیر هیچ چی اونجوری که دلت میخواد اتفاق نمی افته

آقا یا خانم استارتر لباس بچه خوبه به شرطی مغازت پاخور باشه یا جلو پارک کودکی چیزی من الان فضای مجازیم جنسام تک و شیکه و ارزان اما مشتریم کمه و خوب چون خانه شوهرمم و نمایشگاه ماشین داره پول جیبمو عطیناس و خیالی نیس اما قبلا تو دیوار مفت میدوختم با ۵۰ سود رو هوا میبردن که فقط خستگی بود یبارم دادم یه مغازه که برد و فروشش عالی رو هر جنس ۱۵۰ من ۲۰۰ میکشید میداد ۳۵۰ به عنوان مثال و هی میگفت بیار بیار دیگه چلم کرد و از خونه افتادم‌ شوهرم‌گفت نمیخواد انجام بدی بگو تمام. خلاصه که جات باید خوب باشه